Клон на Creed Aventus Absolu, парфем кој којшта стотици долари, со трајност 10+ часа на кожа и проекција од добри 6+ часа ...нуклеарен.
Supremacy Collector's Edition е волшебен машки мирис кој ја комбинира класичната привлечност на безвременската класика со освежителен пресврт на бели цветни и килибарни ноти, создавајќи софистицирано и оживувачко мирисно искуство совршено за специјални прилики.
fragrance.mk
Клон на Nishane Hacivat, парфем кој којшта стотици долари, со трајност 10+ часа на кожа и проекција од добри 6+ часа ...нуклеарен. (многу е маслен)
Мирисни ноти Горни: Bergamot, Pineapple, Grapefruit Средни: Patchouli, Cedarwood, Jasmine Основни: Oakmoss, Woody Notes, Amber
fragrance.mk
Клон на LV Imagination, парфем кој којшта стотици долари, со трајност 10+ часа на кожа и проекција од добри 8+ часа ...нуклеарен.
Мирисни ноти Горни: Green notes, Bergamot, Mandarin orange Средни: Blackcurrant, Melon, Pineapple, Amber Основни: Musk, Galbanum, Petitgrain, Vanilla
fragrance.mk
Клон на Bulgari Tiger, трајност 8+ часа на кожа и проекција од 6+ часа ... нуклеарен
AFNAN Turathi Blue е мирис кој ја оформува богатата и енергична култура на Блискиот Исток, со модерен и современ пресврт. Мирисот е сместен во стилско и елегантно шише, со уникатен и привлечен дизајн кој ја отсликува смелата и енергична природа на мирисот внатре.
fragrance.mk
Сите овие се летни цитрусни парфеми, хајпани помеѓу fragrance-инфлуенсерите за кои ќе добиваш загарантирано комплименти. Мој совет е да пробаш нешто поевтино, пред да се префрлиш на ниш / дизајнерски парфеми кои се секако добри но ако имаш пари за горење па да фрлаш на нешто скапо. Се погоре што ти наведов вреди секој денар + се 100мл и 100% ти гарантирам дека ќе те прашуваат девојките што носиш.