Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Тој со звучникот е Коне Армани,од културно-историска вредност е за градот!:D
Ќерим уште ко беше мал си го викав Кире......и ден денес му викам ....хаха...не се лутит.
.

Јас си го викам правилно - Че-рим
Абе овој поише ке да е циган а? Јас на кеј седев,натнал капуљачата и со звучникот баеги ме вознемири,брзо укопчав што е работата.Претходно барав да видам позади него кои доаѓаат,мислев го пратиле напред за беља да направи :pos:

Абе овој поише ке да е циган а? Јас на кеј седев,натнал капуљачата и со звучникот баеги ме вознемири,брзо укопчав што е работата.Претходно барав да видам позади него кои доаѓаат,мислев го пратиле напред за беља да направи :pos:
Исто и јас си помислив. Викам ова е провокација, а бев на линија со Ајриш паб, хотел Тино на кеј и го гледам. Застанав и пратев ситуација наоколу.

Јас пак за Абас Емин, секој со својата мака :icon_mrgr:

8 месеци во изградба, реконструкција, секој 3 дена без вода, во кал и прашина, а од синоќа и со фонтана заради пукната цевка.
Значи да му кажуваш на некој од Кина или Германица, дека вршиме реконструкција на 1 улица цели 8 месеци и дека сеуште не е завршена, ќе мислат дека Охрид го поврзуваме со Токио со подводна железница.

8 месеци во изградба, реконструкција, секој 3 дена без вода, во кал и прашина, а од синоќа и со фонтана заради пукната цевка.
Значи да му кажуваш на некој од Кина или Германица, дека вршиме реконструкција на 1 улица цели 8 месеци и дека сеуште не е завршена, ќе мислат дека Охрид го поврзуваме со Токио со подводна железница.

До толку не остана саглам чоек во градов шо Пендик стигна политичко интервју да прајт.

Барем едно известување да пуштеа ќе речев имат некој таму од водовод шо и да е од партија, барем седнал да искуцат текст на тастатура. На брачед ми му прегоре бојлерот пред некој ден ко немаше вода.

До толку не остана саглам чоек во градов шо Пендик стигна политичко интервју да прајт.

Прво велит земам 14500 плата а на крајот велит одел во странство работел.....

Сега го гледав трејлерот за Субрата Рој на Нетфликс и ебеш му матер ми текна дека тогаш се најавуваа секакви проекти од негова страна.

Градоналникот на Охрид Никола Бакраески очекува проектот за изградба на хотелско туристичкиот комплекс во Љубаништа да бида готов до 2020 година, објавува А1он.

Ohr.jpg

Јас си помислив од прво оној Џепар од Арена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom