Ќерим уште ко беше мал си го викав Кире......и ден денес му викам ....хаха...не се лутит.Тој со звучникот е Коне Армани,од културно-историска вредност е за градот!![]()
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќерим уште ко беше мал си го викав Кире......и ден денес му викам ....хаха...не се лутит.Тој со звучникот е Коне Армани,од културно-историска вредност е за градот!![]()
Абе овој поише ке да е циган а? Јас на кеј седев,натнал капуљачата и со звучникот баеги ме вознемири,брзо укопчав што е работата.Претходно барав да видам позади него кои доаѓаат,мислев го пратиле напред за беља да направиЈас си го викам правилно - Че-рим
Исто и јас си помислив. Викам ова е провокација, а бев на линија со Ајриш паб, хотел Тино на кеј и го гледам. Застанав и пратев ситуација наоколу.Абе овој поише ке да е циган а? Јас на кеј седев,натнал капуљачата и со звучникот баеги ме вознемири,брзо укопчав што е работата.Претходно барав да видам позади него кои доаѓаат,мислев го пратиле напред за беља да направи![]()
Јас пак за Абас Емин, секој со својата мака
8 месеци во изградба, реконструкција, секој 3 дена без вода, во кал и прашина, а од синоќа и со фонтана заради пукната цевка.
Значи да му кажуваш на некој од Кина или Германица, дека вршиме реконструкција на 1 улица цели 8 месеци и дека сеуште не е завршена, ќе мислат дека Охрид го поврзуваме со Токио со подводна железница.
Барем едно известување да пуштеа ќе речев имат некој таму од водовод шо и да е од партија, барем седнал да искуцат текст на тастатура. На брачед ми му прегоре бојлерот пред некој ден ко немаше вода.Јас пак за Абас Емин, секој со својата мака
8 месеци во изградба, реконструкција, секој 3 дена без вода, во кал и прашина, а од синоќа и со фонтана заради пукната цевка.
Значи да му кажуваш на некој од Кина или Германица, дека вршиме реконструкција на 1 улица цели 8 месеци и дека сеуште не е завршена, ќе мислат дека Охрид го поврзуваме со Токио со подводна железница.
Прво велит земам 14500 плата а на крајот велит одел во странство работел.....До толку не остана саглам чоек во градов шо Пендик стигна политичко интервју да прајт.
![]()
#Ексклузивно #интеpвју со Миле Пендик од Охpид *Кај ќе ојт, во која мајкина ќе ојт оној од Муртино што се пазари за Гоце Делчев, oние што го пpoдадоа ИМЕТО ? *Артан Груби е најголемиот генератор на меѓуетнички тензии. *Зошто Јавниот обвинител не реа
#Ексклузивно #интеpвју со Миле Пендик од Охpид *Кај ќе ојт, во која мајкина ќе ојт оној од Муртино што се пазари за Гоце Делчев, oние што го пpoдадоа ИМЕТО ? *Артан Груби е најголемиот генератор на...www.facebook.com
Јас си помислив од прво оној Џепар од Арена![]()
Почина Борис Џепароски, Охриѓанецот со уметнички раце - OhridNews
Ненадејно во 47-та година од животот во Германија, каде што живееше долги години, почина охриѓанецот Борис Џепароски, голем вљубеник во родниот град и Македонија, уметник и виртуоз со моторна пила и алат со кои на несекојдневен и уникатен начин правеше преубави скулптури. Јавноста тука ќе го...www.ohridnews.com
Toj e најмалиот од тројцата браќа.Јас си помислив од прво оној Џепар од Арена