- Член од
- 18 март 2019
- Мислења
- 445
- Поени од реакции
- 2.047
За уште 2/3 избори отприлика.Се знае ли до кога треба да биде готова улицата Абаз Емин?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За уште 2/3 избори отприлика.Се знае ли до кога треба да биде готова улицата Абаз Емин?
Сериозно прашувам, ако не знаеш не сметајЗа уште 2/3 избори отприлика.
Види вака друже.Се знае ли до кога треба да биде готова улицата Абаз Емин?
Си го видел КеримСимбол на градот е, наш си е
![]()
Telekom optika?Оф топик ако мојт
Најбрз интернет во Охрид кој нудит?
До 100Мбпс ми треба.
Нив не ги прашав.Telekom optika?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Tелекабел. Ак си на Железничка, Телеком немат таму оптика. Уствари на многу места во градов немет. Телекабел без проблем за неколку дена ќе ти пуштат кабел, види си го ценовникот и брзините на веб страницата.Оф топик ако мојт
Најбрз интернет во Охрид кој нудит?
До 100Мбпс ми треба.
Во близина на Железничка, Абас Емин/Крали Марко.Tелекабел. Ак си на Железничка, Телеком немат таму оптика. Уствари на многу места во градов немет. Телекабел без проблем за неколку дена ќе ти пуштат кабел, види си го ценовникот и брзините на веб страницата.
Oди до Телекабел, до Монтенегро хотелон мислам им беше салонот, сигурен сум дека ќе ти пуштат кабел за оптика, Телеком немат шанси таму да имат оптика.Во близина на Железничка, Абас Емин/Крали Марко.
А1 да не ставаш во Охрид, немаат добра мрежа како во Скопје и интернетот им е многу лош и бавен.Нив не ги прашав.
А1 ми понудија некој пакет со поранешен Бум што им беше, со 20мбпс.
Иако нудат пакет со 100 нс други места, зато ми падна чудно, како во Охрид немаат.
15 Корпус е најноваУлица Питу Гули ти е најдобар пример за ова. И велосипедска патека исцртаја, џабе, пак возила по тротоари и по велосипедски патеки. Народ научен на само да прашам јас. Дно