Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
со шо е снимано? Дрон?
Не знам, ми налета сликава дури барав нешто друго

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
со шо е снимано? Дрон?
Зато цело време трепкале жолто.Ќе имат смешки дур се научиме Мие
А шо убо си беше пред 2 недели во сите бои.Мислиш нова година е.
Како што видов, со тастери е за пешаците.Баш пред пола сат го тестирав, 10 секунди е црвено за коливе а 10 за пешациве и после си продолжвит да си трепкат жолто. Ваљда за ученививе од Христо ова зш не го користет мостон..
Со тастери е да. Ама децана од школо шо си идат се заебавет. Само штракет и цело време црвено е.Како што видов, со тастери е за пешаците.
догодина в лето ќе има наплив на роднини од Србија, ќе испадне дека 50% охриѓани имаат српска жицаСе подготвува закон според кој ќе се забрани издавање на станови на туристи - извести Вест
http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=B3E2C5D3AC1A074DB7B1414CF6BA9514
СТАН НЕ ЌЕ СМЕЕ ДА СЕ ИЗДАВА НА ТУРИСТИ
"Во изминативе 7-8 години има маса луѓе што ги преуредија становите за туристи. Тие не подлежат на никакви давачки, не плаќаат индустриска струја. И гостите се доведени во заблуда кога ќе видат огласен стан за преноќевање на Интернет, а нема посебен влез кон него", вели Дончо Танески, претседател на ХОТАМ
Физичко лице не може да врши угостителска дејност во колективни станбени згради, односно во нив не може да им издава станови, соби или апартмани на туристи. Ваква одредба е предвидена во измените и дополнувањата на Законот за угостителска дејност, за кој допрва следи јавна расправа. Министерството за економија, како изготвувач на законот, предвидува казна од 200 евра за непочитување на забраната.
Ова нема да им успее,... но ја покажува безчувствителноста на власта.догодина в лето ќе има наплив на роднини од Србија, ќе испадне дека 50% охриѓани имаат српска жица![]()
Кој сакаш мојш да примиш, кај мене на пример беше Василиј Березутски ко ме прашаја му реков шо ви е бе овај брачед ми е, абе вие будали сте.ne znam kako ke go sprovedat ova, imam pravo kogo sakam da primam vo mojot stan!