Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време не бев во можност да излегувам па малце зарѓав, ме интересира кај е шемата моментално, т.е кај се женските ?:icon_mrgr:

Пошо и кога и да одам Кадмо или Ликвид 80% стапој се...:свиркам:
најмногу женски излегвет Хемингвеј убедливо и е најака(најсељачка) атмосферата, посебно петок, ама се појкето средношколци, мада немат врска то шо имаш 22, ние имаме по 20 па таму излегвиме пошо Кадмо и Ликвид имат мн тапа атмосфера и тие шо излегвет позирет не се забавувет.. после то продолжвиш зависно Хавана/Дак кај ти одговарат појке, а и такво време е дојдено на хаус/хип хоп ко ке пуштет Хемингвеј сабота е мн тапа атмосфера ама зато петок е изгор нормално со некој од Шабаниве..

најмногу женски излегвет Хемингвеј убедливо и е најака(најсељачка) атмосферата, посебно петок, ама се појкето средношколци, мада немат врска то шо имаш 22, ние имаме по 20 па таму излегвиме пошо Кадмо и Ликвид имат мн тапа атмосфера и тие шо излегвет позирет не се забавувет.. после то продолжвиш зависно Хавана/Дак кај ти одговарат појке, а и такво време е дојдено на хаус/хип хоп ко ке пуштет Хемингвеј сабота е мн тапа атмосфера ама зато петок е изгор нормално со некој од Шабаниве..

А за Беко и Еспана шо мислење имаш? Сакам да ги посетам па вака да ми кажиш ти збор два аку знајш :)

А за Беко и Еспана шо мислење имаш? Сакам да ги посетам па вака да ми кажиш ти збор два аку знајш :)
Код Беко и Еспана ти е најпоследното месето ин да мидл оф ноувеар кај шо сакаш да појш, обично ко ќе сакаш да се докрајчиш да се напрајш осојца ќе се тупниш таму. Певаљка и обавезно нешто од браќа Срби во позадина. Таму не постојт нит закон нит инспекција нит бутури, препорачливо е да делкаш ракија оту знај послем сите песми ќе ги пејш. Наптнато е тро поќе, малце поче:) биди спремен секој момент мојт да имат некој екцес, па одма ќе се фатиш со некој в гуша. У осталом онија брачкине се редовни таму. Јел меанџи, дај една бира в срча. Брате за мене Јупи. Абе немој Јупи срамота е море. Ја брале неќу не ќе пија една Јупа ја пет Јупии ќе испија. :ROFLMAO:
Кј Беко истра прича, саде со по некоја љочка плус и по некој дилер на опојни супстанци, шо а ти речам све пендеци натре со искривени сурати, једна певаљка по име Екстра Весна завиват ко пес во меѓувреме ак си паметен и ак и покажиш тро пара вечерта мојш тамбурата ошмара да и јас сториш:pos:. Она ти је некоја јебозовна милфица-барем та така си мислит а усвари ти је пес излитаен. Имат и по некоја ѓупка, Беаза, Фатиџе и остали кои се бело робје нешто као ги рентаат за клецкање. Да напоменам можоста за екцес е од голем потенцијал и тамо, па добро е да знајш и троа бразилско џиуџицу.
Остани ми со зравје.

По еднаш сум бил на двете места и уш еднуш никојпат појќе. Не е то место за излегвење, ако сакаш тепачки и певаљки( сељанки) тогаш терај :)

kaj se be tie kafani, za lugje ko nas od strana? Imam eden Srbin gostin ke go nosam tamu ako e takva atmosferata, posto toj mene ednas me zaglavi vo Leskovac na slicno mesto da vidi deka i vo Oh imame isto takva rupa
Кај спортскиот центар. Кај салата Атина Бојаџи (поранешно Билјанини извори) нема шанси да ја промашиш.

1606849_686883428022166_9168976_n.jpg

На Пољациве изглеа интересно им е овде

Све убо, ама коментарот е врв:
Great movie, we have recorded a video camera? :pos:

А овие Холанѓаниве само ‘старци‘

Градишче во темелине

Шо е ова чудо на 5:12? Мутирана мрена?
Screenshot_3.png
:confused:

Последно уредено:
Андон Дуков - елитна населба
Даљан - елитен пензионерски дом (или елитен хотел)
Парк - елитна населба
Лагадин - елитна населба
Билјанини извори кај стадионон и кај блатоно - хотели

Невработеност во Охрид - 40%, најголема на ниво на Македонија.
Шо не е в ред со муабетов?

Имаме една сличност со луѓево од Скопје, без разлика шо ‘не се трпиме‘.Еден куп шуто и сакато испокупи куќи, станој и хотели по Скопје и Охрид.
Да не беше Скопје главен град и Охрид да немаше езеро, Скопје ќе беше колку Охрид, а Охрид колку Берово.

Станој во Охрид зјает празни, кај расадникон зградине 10 % дали се искупени..
Ќе почнат да градат ваму кај Андон Дуков љумовци згради, и после ќе се чудиме од каде албанци во Охрид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom