Останати фудбалски лиги

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
2 лигашки тимови, подобро од едно Ел класико.
Респект.

Честитки за Кристал Палас, Заха најјак! :P

еден од коментаториве е за Ливерпул еден е за Челзи, ги имаше на една емисија само не ги знам кој е кој :confused:

Многу лош начин на победување :( Со пенал во екстра тајм. Па подобро во 90+5 автогол да си дадоа него ли вака (n)

Бравос за Кристал Палас,али Заха дете алал да ти е.Иако знаеше дека секако наредна година игра у пл,играше со срце мушки до крај за својот тим:cuc::cuc:.

Елтон Џон по повод промоврање на Кристал Палас ќе посвоел уште некое дете.
MOTM според спонзорите
Screenshot_2.jpg

И некој нека му кажи на Филе дека ова е најскапата утакмица во светот на фудбалот, а не Ел Класико

еден од коментаториве е за Ливерпул еден е за Челзи, ги имаше на една емисија само не ги знам кој е кој :confused:

Ги има повеќе. Овај е Дарко Плавчич, баш ме интересира кој е за Ливерпул :)

Ги има повеќе. Овај е Дарко Плавчич, баш ме интересира кој е за Ливерпул :)
ќе ги најдеме на фб сите :D не знам не запамтив кој беше за кого.

Да, Удинезе, Гранада и Ватфорд ги води ист газда, т.е. фамилијата Позо мислам дека беше. Доста играчи има и оваа сезона од Удинезе во Ватфорд што се на позајмица.

Истиот е газда и на Гранада и си ги позајмува играчите меѓу овие клубови. Ко Брацо, само со лапната печурка од Супер Марио. :D

Ian Holloway is back in the Premier League as manager of Crystal Palace. Here's the message

he left in the away dressing room at Anfield when he was the Blackpool manager.

431987_466091023471976_1109211155_n.jpg

Убав ракопис има, у секој случај. :D

Ова е далеку подобра референца за менаџер на Ливерпул него „му беше чирак на Мурињо“, ама ај. :D

Него, Кевин Филипс остана Кевин Филипс. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom