Останати фудбалски лиги

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување
не толку за Заха како за Холовеј, тој што им беше менаџер на Блекпул пред две сезони, човеков е фаца :)

Ми текнува едно интервју имаше кога Блекпул влезе во ПЛ еден викенд после титулата на Челзи со победа од 8-0 над Виган кога кажа дека се надева дека Челзи нема да им дадат 10 гола следната сезона :ROFLMAO:
--- надополнето: 27 мај 2013 во 17:08 ---
Овој Ѕола или е генијалец или е лудак. Или животинчено се повреди.

Ај ваљда има причина за замената.

Ми текнува едно интервју имаше кога Блекпул влезе во ПЛ еден викенд после титулата на Челзи со победа од 8-0 над Виган кога кажа дека се надева дека Челзи нема да им дадат 10 гола следната сезона :ROFLMAO:
--- надополнето: 27 мај 2013 во 17:08 ---
Овој Ѕола или е генијалец или е лудак. Или животинчено се повреди.

Ај ваљда има причина за замената.

Се повреди Видра, незнам дали запримети 10тина минути не се движеше најдобро

и двеве екипи ќе ги сметат во пл наредна година :confused:

А и плус најверојатно следната сезона ќе бидат ослабени.

и двеве екипи ќе ги сметат во пл наредна година :confused:

К.Палас да, Вотфорд, не би рекол. Имаа доста богат газда (ако не се лажам и газда е на Удинезе, или нешто слчино), така да може да привлечат доста добри играчи, плус ако е газда и на двете, ќе позајмува играчи од Удинезе во Вотфорд, ќе видиме

К.Палас да, Вотфорд, не би рекол. Имаа доста богат газда (ако не се лажам и газда е на Удинезе, или нешто слчино), така да може да привлечат доста добри играчи, плус ако е газда и на двете, ќе позајмува играчи од Удинезе во Вотфорд, ќе видиме

Да, Удинезе, Гранада и Ватфорд ги води ист газда, т.е. фамилијата Позо мислам дека беше. Доста играчи има и оваа сезона од Удинезе во Ватфорд што се на позајмица.

Најверојатно Кристал Палас во ПЛ :D

Коментаторот ако не го тепа на Заха, ja јас. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom