Oscars 2010

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување

Кој од следниве филмови ќе го добие Оскарот за најдобар филм?

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
Го дадоа и за анимириран на Up. Не е големо изненадување. Ама немаше да биди лошо да му дадоа на Принцезата и жабата. Нема толку оригинална приказна, ама има подобра анимација и фотографија. И е во класичен стил, а не 3Д стил.

--------------------------

Алек Болдвин, „The Academy Awards, the biggest night in Hollywood since last night“ :pos:
Заради ова вреди да се гледа шоуво. Ама ништо јас си бегам.

Аи, штета за бастердите, оригинал скринплеј за The Hurt Locker. Конграџучејшнс.

Oпаааа... оскар за оригинално сценарио од приказна која навистина се случила :pos: Можеше да биде и полошо, A Serious Man и Messenger се толку ужасни филмови, што ова изгледа супер...

Ај баталете, кој добил добил, утре ќе видиме, отидов на спиење. :)

До мене е или и вас ве „дупи“ сликата на ХРТ?

И да, добро е, поарно овој, отколку Месинџерот, толку дебилен филм неам гледано.

Снема ХРТ маме им јебем. :pipi:

Кај мене е супер ХРТ.

Брб да проверам, инаку честитки до офицерот од копиљињата заслужено.
И не ме мавајте со камења, ама сакам the blind side да освои многу, многу оскари.

:back:

Овој не е здрав со мозокот :pos:(Бен Стилер де)

Ма какви Оскари пуштете на 33ка има една се соблака у живо.

Ќе ги има за симинање, оти ништо од моето гледање, сликата на ХРТ отиде у п.м.? :(

Фак... отиде мојата надеж дека Up In The Air ќе изненади. Пак „американска приказна“ малку турната... И уште морам да го гледам овој како цмиздри...

Фак... отиде мојата надеж дека Up In The Air ќе изненади. Пак „американска приказна“ малку турната... И уште морам да го гледам овој како цмиздри...
На почетокот публиката помисли дека сето тоа е сарказам, колку нее, човекот се напна премногу.

п.с. Пак Up in the Air зезна, ебате дебелата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom