Oscars 2010

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување

Кој од следниве филмови ќе го добие Оскарот за најдобар филм?

• Вкупно гласачи
    161
  • Гласањето е завршено на .
Добро е шо даваат од ред карпетот, на време го постелаа :pos:, да видам шо фацки ќе има вечерва присутни.
Ај, ај, да не си одвлекувам од вниманието, се надевам Копилињата ќе земат за најдобар филм.

Добро е што хрвативе не упаѓаат во збор како Милунка Рашиќ, па може да се слушнат интересни коментари. Дечково што коментира која девојка е лошо облечена, мора да е геј.

И се сетив сега пошто 2-3 пати го видов Jake Gyllenhaal, кој сака драми обавезно да го гледа Brothers (2009/I). Филмот е подобар од повеќето номинирани за Оскар, сигурно подобар од Hurt Locker и The Blind Side, според мене.

Оти одеднаш имам некое чувство дека ниту главните фаворити, Avatar и Inglourious Bastards, ниту споредните, Up in the Air, The Blind Side, нема да го земат Оскарот за најдобар филм во 2009та.

Нема врска ај. Можи оти не навивам за ниеден и имам малку изгледано од номинираните ми дојде идејава.

Обично не се случуваат големи потреси, ако не освои првиот фаворит, победува вториот. Во случајов Avatar и Hurt Locker. Првиот го немам гледано. Вториот подобро да не го гледав. Не ми се допадна. Up In The Air е најкомплетен филм од оние кои ги изгледав.

Инаку ќе можат да се следат работите и на првата страна на http://www.imdb.com/

Прв оскар за копилињата :) ... иако криво ми е што Мет Дејмон не ја зеде наградата.

Добро го почнаа овие двајца, имаше некои навистина квалитетни „прозивки“ :)

За оскарот за споредна, и јас сакав Стенли Тучи да го добие но мислам дека оди кај вистинскиот човек.

Ајмо, ајмо, нека се множат за копилињата, па и тој за најдобар филм да го зграбат.
Во колку саат ќе е тој за најдобар филм?

Добро го почнаа овие двајца, имаше некои навистина квалитетни „прозивки“ :)

За оскарот за споредна, и јас сакав Стенли Тучи да го добие но мислам дека оди кај вистинскиот човек.

Еј да, одличен вовед, во моментов не ми текиња кого реметеа, али најзакон беше делот со подарокот со тајмер и Тојотата :)

Давајте бе некој добар линк....се оправ не можам да најдам....ако има некој...

Еј да, одличен вовед, во моментов не ми текиња кого реметеа, али најзакон беше делот со подарокот со тајмер и Тојотата :)

Режисерите на Аватар и Hurt Locker, поранешен брачен пар :)

За што земаа копилињата оскар? Кажете барем за што е :)))))

Давајте бе некој добар линк....се оправ не можам да најдам....ако има некој...

Тука, само ќе мора набрзина да инсталираш veetle програмче: http://veetle.com/frameworked/index.php/channel/view#4b80bed02621a

Многу квалитетна слика, тука гледам LOST секогаш. Веројатно ќе ти треба и добар адсл.

За што земаа копилињата оскар? Кажете барем за што е :)))))

Споредна машка, лудиот офицер :)

Декстер, оди на atdhe.net и отвори го подолу линкот The Movie Channel. Од тука не треба ништо да инсталираш :)

п.с. ИоСоњо, знам за Камерон и женаму бивша, само не ми текињаше кого го реметеа, али ете, затоа си ти тука :)

Декстер, оди на atdhe.net и отвори го подолу линкот The Movie Channel. Од тука не треба ништо да инсталираш :)

На atdhe ако има не мора да инсталира ништо ама многу губи на квалитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom