Орбит - здрави или не?

• Креатор на темата Креатор на темата ZOKiPOKi
  • Време на започнување Време на започнување
јас м ислам дека не се штетни...:nenene::nenene:

Сеедно дали се здрави јас секој ден си купувам...едноставно ги ОБОЖАВАМ!!!

Мене ми се супер а дал се за здрави заби или не појма немам

Абе здрави или не сите си ги џвакаме! ...
Мене завист ми се мастиките :kesa:

здрави-нездрави, колку да не фуља од уста тамн се. :icon_lol:

па викаат спречуваат кариес па сега колку се па и да не се од една мастика две на ден ништо нема да ни е...

најките мастики после ервејс и да ви кажам здрави се пошо кога ми е расипан некој зуб и коај џвакам мастика орбит одма болката малку опаѓа

најките мастики после ервејс и да ви кажам здрави се пошо кога ми е расипан некој зуб и коај џвакам мастика орбит одма болката малку опаѓа

Ти опаѓа болката од џвакање орбит?
Се мислеше и рекламираше дека можат да го спречат кариесот пред да ти го зафати забот ама ете...не го знаев и тоа, silly me.

Инаку, за здрави колку се незнам, ама знам дека ги џвакам независно од тоа.

btw-Ервејс ми се поубави:pipi:

Orbit џвакам коа се гребам од сестра ми и мислам дека не се толку штетни колку што ставаме во уста и поштетни работи.Иначе јас си џвакам Ервејс поубави ми се.

И да се штетни и да не се, 24 часа ги користам, еирвејсот даваат некое шмекче а орбитот ти се стандарт..:)

:salut:...ервејс на место 1... аа орбитот нз дали се штетни или не, сите ги џвакаат...али искрено некако сега не се како што беа порано.Вкусот е поразличен и поради тоа не ги практикувам повеќе,затоа тука се ервејс :) :helou:

Ако биле здрави ќе растеле на дрво, а не хемиски да ги обработуваат во фабрика со вештачки засладувачи кои што се поштетни од белиот шеќер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom