Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
по пребарувањато никој ја нема спомнато WACO по вистинска приказна е правена серијава кратка е од 6еп, глумци од ман оф стеел негативецот и џон картер позитивниот :D
Лудница е серијава во еден ден изгледана ако ви фака око глејте ако не кој ме ебе :D

Waco ја имав на радар кога излезе, ради Џон Картер, али кога расчитав подетално за случајот, изгубив желба да ја гледам.
Кога сум кај Тејлор, The defeated, некој?

Maid ја гледал некој? Изглеав 2 епизоди и некако не ме влече да ја продолжам. Вреди да ја догледам?

Maid ја гледал некој? Изглеав 2 епизоди и некако не ме влече да ја продолжам. Вреди да ја догледам?

Мене ми се допадна. Последните епизоди ми беа подобри од почетните.
Но ако не ти се гледа серија за семејно насилство, не гледај.

Многу ми беше досадна првата епизода и реков ќе и дадам шанса на втората. Втората за нијанса подобра беше, ама недоволна да ме привлече да ја догледам, затоа прашував. :D

И јас изгледав неколку епизоди и воопшто не е лоша. Добра камера и девојката има зачудувачки добра глума.

И јас изгледав неколку епизоди и воопшто не е лоша. Добра камера и девојката има зачудувачки добра глума.

Епа догледај ја до крај, добра минисерија е, секако нема да има втора сезона.
Мајка и е врвот со глумата, ако не знаеше, навистина се мајка и ќерка во реален живот.

Епа догледај ја до крај, добра минисерија е, секако нема да има втора сезона.
Мајка и е врвот со глумата, ако не знаеше, навистина се мајка и ќерка во реален живот.
Не сум знаела дека и е ќерка на Енди... Секоја чест за глума. Ќе ја догледам не оставам серии на пола...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom