Општи дискусии за ТВ серии

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.225
Поени од реакции
8.332
по пребарувањато никој ја нема спомнато WACO по вистинска приказна е правена серијава кратка е од 6еп, глумци од ман оф стеел негативецот и џон картер позитивниот :D
Лудница е серијава во еден ден изгледана ако ви фака око глејте ако не кој ме ебе :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Waco ја имав на радар кога излезе, ради Џон Картер, али кога расчитав подетално за случајот, изгубив желба да ја гледам.
Кога сум кај Тејлор, The defeated, некој?

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.175
Поени од реакции
2.797
Maid ја гледал некој? Изглеав 2 епизоди и некако не ме влече да ја продолжам. Вреди да ја догледам?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Maid ја гледал некој? Изглеав 2 епизоди и некако не ме влече да ја продолжам. Вреди да ја догледам?
Мене ми се допадна. Последните епизоди ми беа подобри од почетните.
Но ако не ти се гледа серија за семејно насилство, не гледај.

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.175
Поени од реакции
2.797
Многу ми беше досадна првата епизода и реков ќе и дадам шанса на втората. Втората за нијанса подобра беше, ама недоволна да ме привлече да ја догледам, затоа прашував. :D

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
И јас изгледав неколку епизоди и воопшто не е лоша. Добра камера и девојката има зачудувачки добра глума.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
И јас изгледав неколку епизоди и воопшто не е лоша. Добра камера и девојката има зачудувачки добра глума.
Епа догледај ја до крај, добра минисерија е, секако нема да има втора сезона.
Мајка и е врвот со глумата, ако не знаеше, навистина се мајка и ќерка во реален живот.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Епа догледај ја до крај, добра минисерија е, секако нема да има втора сезона.
Мајка и е врвот со глумата, ако не знаеше, навистина се мајка и ќерка во реален живот.
Не сум знаела дека и е ќерка на Енди... Секоја чест за глума. Ќе ја догледам не оставам серии на пола...

Kajgana Shop

На врв Bottom