Шо има он да кажува, јас имам пишувано многу за таа.Ти што ќе кажеш за Банши, на листа за гледање ми е од памтивек.
Одлична ми беше, презабавна, прејаки тепачки, феноменална камера, интересни ликови, интересни дешавки...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо има он да кажува, јас имам пишувано многу за таа.Ти што ќе кажеш за Банши, на листа за гледање ми е од памтивек.
Alcatraz глеј ја така тој дебелучото од Лост ти е таму 1 сезона од 13еп
![]()
Не бе кај ќе остаи Нетфликс нешто толку добро да трае така кратко.Оваа заврши? Ја одбегнував пошто мислев дека Рики уште ќе вади сезони.
Оваа заврши? Ја одбегнував пошто мислев дека Рики уште ќе вади сезони.
Ти што ќе кажеш за Банши, на листа за гледање ми е од памтивек.
Не бе кај ќе остаи Нетфликс нешто толку добро да трае така кратко.
Се снима и трета сезона.
Првичната идеја на Рики била само првата сезона, односно тие 6 eпизоди, па како што кажа и самиот, го убедиле за уште една ко демек да ја заврши приказната. И сеа снима и 3та сезона.
Јас се надевам само у неговата генијалност дека нема да ја упропастат серијата и да тераат безвезни 4-5 сезони пошто ќе избегаат од поентата.
Јас ги гледам сите серии, сите се интересни на свој начин. Дикинсон е добра, Тед Ласо, Сее, Морнинг Шоу, Инвасион.@123456
Гледам дека си на љубител на Ејпл +
Што вреди да се гледа од нивната продукција освен Foundation и Defending Jacob?
The Leftovers е маст и ремек дело, дава сличен вајб како ЛОСТ со феноменално изградени карактери, врвна драма и филозофско-религиски елементи.Гледана, најблизу нешо до LOST е она (никако да ја преболам LOST).
Најверојатно the 100 ќе ја почнам, најслична е она
The Leftovers и Battlestar Galactica.Гледана, најблизу нешо до LOST е она (никако да ја преболам LOST).
Најверојатно the 100 ќе ја почнам, најслична е она
Кога треба да излезе Kenobi: A Star Wars Story?
Супер серија, Брит Марлинг е злато. Штета, навистина.Вчера и завчера ја изгледав the OA (два дела по 8 епизоди). Некој од фановите штрајкувал со глад за да ги убеди да ја продолжат серијата. И навистина, како завршува, баш на најинтересното![]()
Вчера и завчера ја изгледав the OA (два дела по 8 епизоди). Некој од фановите штрајкувал со глад за да ги убеди да ја продолжат серијата. И навистина, како завршува, баш на најинтересното![]()
Да бе, баш беше добра и ветуваше многу, а ја прекинаа баш кога не требаше. За таа серија и за Carnivale најмногу ми е криво.Супер серија, Брит Марлинг е злато. Штета, навистина.