Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Излезе на торенти најновата серија нa Netflix, A Series Of Unfortunate Events

Мистерија е? Процедурал?
Чуден стил некој мистерија /фантазија , не сум баш фан. Ќе пробам со една две епизоди ама мислам дека нема баш да ми се допадне. Слично како што не ми се допадна ниту Stranger Things

The man in the high castle ја гледа некој? Изгледав 8 епизоди од првата сезона и одлично делува.

Екстра серија, дури и чудно како нема посебна тема. Правена по истоемини романи. Германија победила во војната, САД се поделени на два деле Германски и Јапонски и меѓу нив неутрална зона. Интересна замисла на еден свет во ситуација што би било кога би било. Каков систем би вовеле нацистите а каков Јапонците. Плус има и Отпор на двете страни и и заткулисни игри кај Јапонците и Рајхот. Ако сакате сц-фи со историски шмек и доста интриги, вреди да се погледне.

Jaс при самиот крај на Peep Show дојдов.
Фантастична серија со англиски хумор. Ќе ми недостигаат главните ликови, едно од најопасното дуо што се однесува до овој жанр. Сега се думам шо да гледам. :D

Jaс при самиот крај на Peep Show дојдов.
Фантастична серија со англиски хумор. Ќе ми недостигаат главните ликови, едно од најопасното дуо што се однесува до овој жанр. Сега се думам шо да гледам. :D
Рене умре, репризирај Ало Ало :LOL:

Никој не ја гледа The Exorcist? Баш сакав да си продискутирам за серијава :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom