Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Добра излезе хрватската серија Novine. Приказната може да се каже дека е многу актуелна и кај нас а актерите и режијата се одлични. Оние кои што сакаат да ја гледаат можат едноставно да ја најдат со претскажување на Google бидејки сите епизоди се ставени на DailyMotion

Coupling првите 3 сезони се легендарни, 4та сезона Џеф го нема и не е тоа тоа
глумецот го страело да не го запамтат и завикаат Џеф, пффф

Добра излезе хрватската серија Novine. Приказната може да се каже дека е многу актуелна и кај нас а актерите и режијата се одлични. Оние кои што сакаат да ја гледаат можат едноставно да ја најдат со претскажување на Google бидејки сите епизоди се ставени на DailyMotion
Ги има и овде сите епизоди.

https://hrti.hrt.hr/#/video/list/category/29/filmovi-i-serije

Типична скандинавска крими серија, изгледав 3 епизоди и ми изгледа интересно. HD торент имате на замунда

Follow the Money
Ја има и втората сезона, иако веќе подолго време се чека за титлови. Серијава се покажа како одлична.[DOUBLEPOST=1487543896][/DOUBLEPOST]
Трејлерот ме потсети на The Man in The High Castle со оние нацистичките знамиња во Лондон. Што знам некако фантазија приказна со нацисти дали би била добра.

Што и фали бе, мене баш ми е одлична замена за Parenthood и Brothers&Sisters, од тој калибар серии ми е. А и NBC одлични се со семејните драми.

Ne ne. U pozitiva.

Sekoja epizoda e paket emocii.

Ja obozavam.

Вер ар д пипл кои ја гледаат Quantico новава сезона :D
само да не се разочарам пошто ептен до сеа ми беше јака..ко за почеток лајк

Патем и True Detective ја комбинирам у гледање уау ми е...

Вер ар д пипл кои ја гледаат Quantico новава сезона :D
само да не се разочарам пошто ептен до сеа ми беше јака..ко за почеток лајк

Патем и True Detective ја комбинирам у гледање уау ми е...
Дечки ја гледа ли некој серијава Santa Clarita Diet на Нетфликс, јас почнав изгледав две епизоди онака на слепо, се што знаев беше следното:
Netflix će za streaming konkurenciju biti nezaustavljiv i ove godine jer nastavlja ulagati golema sredstva u vlastitu produkciju, napuhujući balon koji bi jednom mogao i puknuti. No, prije nego se to dogodi dobit ćemo komediju u kojoj glavne uloge imaju Drew Barrymore i Timothy Olyphant kao dvoje kalifornijskih agenata za nekretnine. Kaže najava, “život ovog para dobiva mračni zaokret nakon što Sheila (Barrymore) prolazi kroz dramatičnu promjenu.” Sudeći prema naslovu, ide na dijetu?
Уопште не оде на диета, хахаха. Маестрални перформанси од Дру и Тимоти, серијата ме изненади ептен. Браво за Нетгликсот, а серијава нз како да ја опишам дали е траши, мислам делува траши но во позитивна смисла. Досега не сум бил волку изненаден од некоја серија.

Дечки ја гледа ли некој серијава Santa Clarita Diet на Нетфликс, јас почнав изгледав две епизоди онака на слепо, се што знаев беше следното:
Netflix će za streaming konkurenciju biti nezaustavljiv i ove godine jer nastavlja ulagati golema sredstva u vlastitu produkciju, napuhujući balon koji bi jednom mogao i puknuti. No, prije nego se to dogodi dobit ćemo komediju u kojoj glavne uloge imaju Drew Barrymore i Timothy Olyphant kao dvoje kalifornijskih agenata za nekretnine. Kaže najava, “život ovog para dobiva mračni zaokret nakon što Sheila (Barrymore) prolazi kroz dramatičnu promjenu.” Sudeći prema naslovu, ide na dijetu?
Уопште не оде на диета, хахаха. Маестрални перформанси од Дру и Тимоти, серијата ме изненади ептен. Браво за Нетгликсот, а серијава нз како да ја опишам дали е траши, мислам делува траши но во позитивна смисла. Досега не сум бил волку изненаден од некоја серија.
Јас ја изгледав, и многу ми се допадна. Ми лежи ваков хумор, и Тимоти Олифант е маестрален во серијава, го знам по посериозни улоги, и ме изненади.
Од сите серии на Нетфликс, оваа е совршена за Binge Watching!

Vukojebina rastura ja gleda li nekoj 2 sezona od Fortitude?

Ако има уште некој што гледа Broadchurch после втората сезона, почнала и трета. Делумно со истите актери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom