Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Често загледувам една серија на Канал 5, но не знам како се вика. :confused:
Двајца браќа се, помалиот е дебел ама и поинтелигентен отколку поголемиот брат (торко). Исто така малиот се вика Шелдон...

Знае ли некој како се вика серијата?

Често загледувам една серија на Канал 5, но не знам како се вика. :confused:
Двајца браќа се, помалиот е дебел ама и поинтелигентен отколку поголемиот брат (торко). Исто така малиот се вика Шелдон...

Знае ли некој како се вика серијата?

Таа е?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Последно уредено:
Филмољупци, дајте ми некој блог/страна каде можам да ги видам сите епизоди на Friends ама детално раскажани. Може и да е само една. И најбрзо што може нека биде. :)

Јас би замолил,некој,кој било да ми препорача серија ама да биде исто толку добра колку Сопранови.Слична сеуште не најдов

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Јас би замолил,некој,кој било да ми препорача серија ама да биде исто толку добра колку Сопранови.Слична сеуште не најдов
сакаш со мафија или квалитетна на тој левел?
Boardwalk Empire e и со мафија и во тој левел :D

ако си за драма, Six Feet Under

The Wire, Breaking Bad....
Брејкинг бед ми е гледана а wire само првите три сезони.И двете ми се допаднаа ама сакав нешто друго :/[DOUBLEPOST=1397759262][/DOUBLEPOST]
сакаш со мафија или квалитетна на тој левел?
Boardwalk Empire e и со мафија и во тој левел :D

ако си за драма, Six Feet Under
Се тоа ми е гледано,Boardwalk Empire е квалитетна ама не знаев дека сеуште ја прикажуваат,ја прекинав некаде мислам на втора сезона,немаше излезено епизоди а вторава Six Feet Under некако не ми направи ќеиф.Небитно дали е со мафија,ама да задржува внимание и да сакаш сам да гледаш повеќе....можеби претерувам ама не ми се гледа серија ради ред.

Ќе пробам со The Shield и Oz фала за препорака.

Серијата Psych заврши, со нејзината осма сезона. Крајот премногу ми се допадна, совршен беше.

MV5BMTUzNTIzOTk4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDYyMjE1Nw@@._V1_SY317_CR15,0,214,317_AL_.jpg

Чутете поселе Fargo че гледам :D Да видам што катара е, имам високи очекувања.

Пробајте ја Fargo, мене првата епизода ми беше супер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom