- Член од
- 12 март 2011
- Мислења
- 376
- Поени од реакции
- 1.234
Suits, препораки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.Suits, препораки?
Обавезно, едно од најдобрите партнерства на ТВ + Дона&Луис се неверојатни, башка шефицата е милфипол, а и рејчел ја заборавивSuits, препораки?
Па изгледај ја де, види дали ке ти се свиѓаSilicon Valley вреди да се гледа? Спуштена ми е прва епизода, али онака ја симнав, немаше што да се прави у тоа време.
не ми е јасно како ја прекинале по 2 сезони само.
Не знам не ми е гледана сеуште таа иако во глума Kevin> Kelsey во секое време (сепак за галса е подобар глумец, сигурно)Тоа е, некои претпочитаат House Of Cards, наспроти Boss, go figure...
Дада, така е најубаво. Јас така ја сретнав Да Винчи, и ми се допадна.
Денес налетав на Marvel: Agents of Shield. И што? Ич не ми се допадна. Ми се допадна опремата и се тоа хај тек шо е, ама глумата, ликовите, тапа. Страшно е колку Марвел има паднато у квалитет заради квантитет(кеш). Како и да е, убави женски има, денес ја гледав таа со Лолерај, и женската беше милина за очи. Ако сте многу уморни и одвај гледате дур чекате да ви се приспие, ви ја препорачувам.
Ја изгледав првата сезона од Boss.
СценариоПоследните 15 минути од последната епизода на прва сезона беа епик.
Глума, сплетки, режија, се има, не ми е јасно како ја прекинале по 2 сезони само.