Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Suits, препораки?
Обавезно, едно од најдобрите партнерства на ТВ + Дона&Луис се неверојатни, башка шефицата е милфипол, а и рејчел ја заборавив :love:

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Пилотот на Фарго, уфф (y)

Инторото убива, неможев да најдам линк да постирам..

Ја изгледав првата сезона од Boss.
Сценарио:cuc: Последните 15 минути од последната епизода на прва сезона беа епик.
Глума, сплетки, режија, се има, не ми е јасно како ја прекинале по 2 сезони само.

Silicon Valley вреди да се гледа? Спуштена ми е прва епизода, али онака ја симнав, немаше што да се прави у тоа време.

Boss > House of Cards. Ја House of Cards ја прекинав после прва сезона, ептен хајпована серија, ептен исфорсирана маркетиншки, освен монолозите на Френк за ништо друго не вреди. Добро можеби и ради жена му, јака милфица е.:noze:

house of cards никако не ми се допадна, само прва епизода ја изгледав и останато што ми беше симнато све делејтнав, иако многу ми ја препорачуваа. Ја повеќе сакам да гледам серии кои никој не ми ги предложил и рандом сум ги сретнал на имдб. Еден куп такви ми се изгледани како: Merlin, A young doctor's notebook, Ironside itn..

Дада, така е најубаво. Јас така ја сретнав Да Винчи, и ми се допадна.
Денес налетав на Marvel: Agents of Shield. И што? Ич не ми се допадна. Ми се допадна опремата и се тоа хај тек шо е, ама глумата, ликовите, тапа. Страшно е колку Марвел има паднато у квалитет заради квантитет(кеш). Како и да е, убави женски има, денес ја гледав таа со Лолерај, и женската беше милина за очи. Ако сте многу уморни и одвај гледате дур чекате да ви се приспие, ви ја препорачувам.

Тоа е, некои претпочитаат House Of Cards, наспроти Boss, go figure...
Не знам не ми е гледана сеуште таа иако во глума Kevin> Kelsey во секое време (сепак за галса е подобар глумец, сигурно)
Иако летово ќе биде и House of Cards обавезно, па тогаш една споредба ќе направам и јас.

Келси е за класа подобар во Boss него Спејси во House Of Cards, а генерално како глумец да. Спејси е подобар.

Последно уредено:
Дада, така е најубаво. Јас така ја сретнав Да Винчи, и ми се допадна.
Денес налетав на Marvel: Agents of Shield. И што? Ич не ми се допадна. Ми се допадна опремата и се тоа хај тек шо е, ама глумата, ликовите, тапа. Страшно е колку Марвел има паднато у квалитет заради квантитет(кеш). Како и да е, убави женски има, денес ја гледав таа со Лолерај, и женската беше милина за очи. Ако сте многу уморни и одвај гледате дур чекате да ви се приспие, ви ја препорачувам.

и јас така наидов на демоните на да винчи, изгледав на тв нешто, не ми се допадна многу.

http://in-tv1.weebly.com/series.html

Дали некој знае каде може да најдам страна како оваа каде се даваат серии (нонстоп) 24/7 , сакам понекогаш кога ми е досадно да се опуштам со некоја рандом епизода од некоја комедија (без притоа да морам самиот да ја бирам епизодата и да ја барам на нет или од компјутер). Тука има само 4 серии, дали некој знае каде може да најдам повеќе, плус ми фали Фрејзер во овој список највеќе :)[DOUBLEPOST=1398113877][/DOUBLEPOST]
Ја изгледав првата сезона од Boss.
Сценарио:cuc: Последните 15 минути од последната епизода на прва сезона беа епик.
Глума, сплетки, режија, се има, не ми е јасно како ја прекинале по 2 сезони само.
(y)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom