- Член од
- 12 март 2011
- Мислења
- 376
- Поени од реакции
- 1.234
Suits, препораки?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да.Suits, препораки?
Обавезно, едно од најдобрите партнерства на ТВ + Дона&Луис се неверојатни, башка шефицата е милфипол, а и рејчел ја заборавивSuits, препораки?

Па изгледај ја де, види дали ке ти се свиѓаSilicon Valley вреди да се гледа? Спуштена ми е прва епизода, али онака ја симнав, немаше што да се прави у тоа време.

не ми е јасно како ја прекинале по 2 сезони само.

Не знам не ми е гледана сеуште таа иако во глума Kevin> Kelsey во секое време (сепак за галса е подобар глумец, сигурно)Тоа е, некои претпочитаат House Of Cards, наспроти Boss, go figure...
Дада, така е најубаво. Јас така ја сретнав Да Винчи, и ми се допадна.
Денес налетав на Marvel: Agents of Shield. И што? Ич не ми се допадна. Ми се допадна опремата и се тоа хај тек шо е, ама глумата, ликовите, тапа. Страшно е колку Марвел има паднато у квалитет заради квантитет(кеш). Како и да е, убави женски има, денес ја гледав таа со Лолерај, и женската беше милина за очи. Ако сте многу уморни и одвај гледате дур чекате да ви се приспие, ви ја препорачувам.
[DOUBLEPOST=1398113877][/DOUBLEPOST]
Ја изгледав првата сезона од Boss.
СценариоПоследните 15 минути од последната епизода на прва сезона беа епик.
Глума, сплетки, режија, се има, не ми е јасно како ја прекинале по 2 сезони само.