Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Читав добри критики за британските Death in Paradise и новата Peaky Blinders нешто од типот на Boardwalk Empire им е, некој да не ги гледал, коментар нешто? И да, Moone Boy добар ирски ситком бил може да фрлам око...

Io Sono Interista; D-r-ot

THE 100

Ninety-seven years ago, nuclear Armageddon decimated planet Earth, destroying civilization. The only survivors were the 400 inhabitants of 12 international space stations that were in orbit at the time. Three generations have been born in space, the survivors now number 4,000, and resources are running out on their dying "Ark" - the 12 stations now linked together and repurposed to keep the survivors alive. Draconian measures including capital punishment and population control are the order of the day, as the leaders of the Ark take ruthless steps to ensure their future, including secretly exiling a group of 100 juvenile prisoners to the Earth's surface to test whether it's habitable. For the first time in nearly a century, humans have returned to planet Earth.

Samo mnogu deca... :D

Ke kaze nekoj preporaka za http://www.imdb.com/title/tt2180271/?ref_=nv_sr_1? REAL HUMANS (Swedska). Dal da se pocnuva ili...? Vidov slucajno na AXN malku del od edna epizoda i me zainteresira...
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 22:11 ---
Utopia :cuc::cuc::vozbud:

Уште една серија во пописот ма маестрални mindfucking. Колку сум само воодушевен од кадрите, снимањето, глумата и приказната, не очекував вакво нешто, врв врв врв. Предобри серии годинава, посебно британските. Штета што баш се бавни со подготвување нова сезона, кој знае кога ќе ја пуштат втората. Кој сака одлични заговор/трилери/бритиш пцовки/насилство ептен мора да ја гледа!

П.С масакрот во училиштето беше.... :eek:
Користи спојлер тагови.
[/quote]

Se znae li koga pocnuva vtora sezona? inaku kolku shto znam i Jelena Jovanovska ke glumi vo vtora sezona... inaku serijata vekje e kultna.

Абе шо стана со Top of The Lake?
Знам доста се најавуваше, ама не ја почнав, некој да не ја почнал?

Еве сеа ја догледав 3 епизода од Ironside, одлична серија е едвај чекам за 1 недела за излезе и 4тата. Ви ја препорачувам.

А во меѓувреме препорачајте нешто добра комедија.

Некако мислам дека ќе и дадам 9 или 10 на True Detective, премногу е по мој вкус.
--- надополнето: 18 октомври 2013 во 00:27 ---
Абе шо стана со Top of The Lake?
Знам доста се најавуваше, ама не ја почнав, некој да не ја почнал?

Јас до пола, не ми се допадна. Од тој стил подобро гледај си ги Broadchurch, The Fall или Bron

Јас до пола, не ми се допадна. Од тој стил подобро гледај си ги Broadchurch , The Fall или Bron
Иако не е за мене наменет советот, ке го применам и јас и ќе почнам да ја гледам Broadchurch , не за друго туку дека и другите ги имам гледано а се работи за одлични серии :D

Иако не е за мене наменет советот, ке го применам и јас и ќе почнам да ја гледам Broadchurch , не за друго туку дека и другите ги имам гледано а се работи за одлични серии :D

Broadchurch e odlichna serija, britanska klasika.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom