Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Они губат. Еве од кастот една порака за оние што не ја сакаат или не ја гледаат

lqv1Bs0.png

Јас завршив и со трета сезона денес. Can't wait for january 2014.
Се мислам и дали да пишам некоја асална рецензија.

P.S. модератору фала за брзата реакција на мојата пријава :D

после брејкинг бед, треба да идат овие серии

six feet under - поради спорото дејство, драмата, мрачноста, добрите изградени ликови, легендарни епизоди/финале
weeds - поради трансформацијата од обична мајка до главен дилер, хуморот, влијание на дрогата врз семејството и човекот

right?

после брејкинг бед, треба да идат овие серии

six feet under - поради спорото дејство, драмата, мрачноста, добрите изградени ликови, легендарни епизоди/финале
weeds - поради трансформацијата од обична мајка до главен дилер, хуморот, влијание на дрогата врз семејството и човекот

right?

obamanotbad.jpg

Мене ме разочара Homeland. Досадна серија... искрено како почна серијата очекував многу повеќе, но ја откажувам на неколку изгледани епизоди од втора сезона. Не може онака. Пресвртите се предвидливи, има еден куп глупости во приказната, а најмногу се изнервирав од крајот на првата сезона и тука нагло го сменав мислењето за серијата. Ептен аматерски. Да не пишувам спојлери што и како, глупости во боја. Просек од серија и ништо повеќе. Негде пишав дека ми се свиѓа серијата (кога бев стигнат на пола од прва сезона) и сега го повлекувам напишаното.

По турските, и американските серии отсега синхронизирани на Сител. Прва е Titanic steel and blood, потоа и Донтон Аби, Борџии, Кенедиеви :pos:

По турските, и американските серии отсега синхронизирани на Сител. Прва е Titanic steel and blood, потоа и Донтон Аби, Борџии, Кенедиеви :pos:
Титаник убаво звучи ваљда ќе си ги вратам сител во листата на канали али синхронизација фејспалм

Мене ме разочара Homeland. Досадна серија... искрено како почна серијата очекував многу повеќе, но ја откажувам на неколку изгледани епизоди од втора сезона. Не може онака. Пресвртите се предвидливи, има еден куп глупости во приказната, а најмногу се изнервирав од крајот на првата сезона и тука нагло го сменав мислењето за серијата. Ептен аматерски. Да не пишувам спојлери што и како, глупости во боја. Просек од серија и ништо повеќе. Негде пишав дека ми се свиѓа серијата (кога бев стигнат на пола од прва сезона) и сега го повлекувам напишаното.

Аман бе. До толку ли не чини? Знам оти ни одблиску не може да се мери со 24 ама ајде си давам надеж. И јас сум сега на средината на 1 сезона. Ми кажаа 2 сезона имала јак крај. Колку јак ќе видиме. Ми недостига акцијата и динамиката од 24.

Аман бе. До толку ли не чини? Знам оти ни одблиску не може да се мери со 24 ама ајде си давам надеж. И јас сум сега на средината на 1 сезона. Ми кажаа 2 сезона имала јак крај. Колку јак ќе видиме. Ми недостига акцијата и динамиката од 24.

Тука се нели истите креатори од 24. 24 беше многу брза серија и приказната течеше со сто на саат па немаше простор за да се заприметат пропустите и нелогичностите. Овде поради тоа што дејствието е бавно имаш многу време да ги согледаш недостатоците.
Не знам, можеби и јас престрого и влегов на серијава, глумата посекако е на највисоко ниво, но приказната... да беше барем малку подинамична. :noze:

Tука немаш многу акција, се е сведено на драма. И мене ме разочара втората половина на втора сезона, ама уште ја немам почнато трета да видам каква е.

I ja sum razocaran od Homeland, drugar ja pocna novava sezona i ne mu bila po kejf takodze, a ja rekov sto najmnogu mi smeta, ljubovnite sestoagolnici, ko i u sekoja serija od vakov tip, ednostavno ja unistuvaat, ko tumor se na seriive.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom