Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според мене Downton Abbey е далеку подобра серија. The Killing е добра и има свои предности (дождот, глумата, приказната), ама мене ме понекогаш фрустираше бидејќи гледав една епизода неделно. Да не зборам за тоа што чекав цела година помеѓу глупото финале на прва сезона и втора. Вака одеднаш ако се гледа е дефинитивно подобро.Абе луѓе, после колоквиуми планирам да почнам нова серија, ми треба нешто ново, ама се мислам меѓу две серии што изгледа се ептен спротивни колку што сфаќам, ама ако морам да бирам меѓу The Killing и Downton Abbey, која да ја почнам прва? Гледам и двеве доста се фалени низ форум.
Абе луѓе, после колоквиуми планирам да почнам нова серија, ми треба нешто ново, ама се мислам меѓу две серии што изгледа се ептен спротивни колку што сфаќам, ама ако морам да бирам меѓу The Killing и Downton Abbey, која да ја почнам прва? Гледам и двеве доста се фалени низ форум.
Killing е серија за тебе!Абе луѓе, после колоквиуми планирам да почнам нова серија, ми треба нешто ново, ама се мислам меѓу две серии што изгледа се ептен спротивни колку што сфаќам, ама ако морам да бирам меѓу The Killing и Downton Abbey, која да ја почнам прва? Гледам и двеве доста се фалени низ форум.
Сега ја гледам прва сезона, квалитетен рип од по 8 гига по епизода и изгледа фантастично. Ми текнува пред неколку години ја гледав од почеток ама на рипови од по 350 мега, и првата сезона особено беше визуелно инфериорна.
Гледа некој Community? Ептен добра, неисфорсирана и неискомерцијализирана серија.