Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Добра е, вреди да се гледа, мада јас би ти ги препорачал овие пред неа.

Homeland, The Killing, Louie & Boss.

Homeland ја гледам, The killing се уште не.
Другиве две не знам што жанр се. Ако се драми и комедии слабо.

Homeland ја гледам, The killing се уште не.
Другиве две не знам што жанр се. Ако се драми и комедии слабо.

Homeland е драма, The Killing исто, Louie е комедија/драма, Boss е драма.

Si ostana The Killing potceneta ej.. slabo aktuelizacija, izgleda koj izgleda i kraj.
Nesto slicno bese Awake. Psyside, ja gledase ti? Da ti ja butam pod nos? :)

Па и на темата за The Killing веќе никој не пишува, ниту пак мемиња и сл. 'занимации кога нема нови епизоди' се постираат. Ќе замине во заборав, не знам дали заслужено или не.

И изгледа сум единствениот од форумот кој ја прати Don't Trust The Bitch in Apartment 23. Интересно-глупа серија, и сам не знам зошто ја гледам.

А да, веќе еден месец се спремам да ги догледам последните две сезони од SFU. Не знам дали е до мене, ама чекам погоден момент. Што и да значи тоа.

Па и на темата за The Killing веќе никој не пишува, ниту пак мемиња и сл. 'занимации кога нема нови епизоди' се постираат. Ќе замине во заборав, не знам дали заслужено или не.

И изгледа сум единствениот од форумот кој ја прати Don't Trust The Bitch in Apartment 23. Интересно-глупа серија, и сам не знам зошто ја гледам.

А да, веќе еден месец се спремам да ги догледам последните две сезони од SFU. Не знам дали е до мене, ама чекам погоден момент. Што и да значи тоа.
1. The Killing ќе остане во историјата, ретко одвреме навреме некој ако ја види на имдб или случајно да ја види темата па да ја изгледа, а серијата е доста добра, вреди да се изгледа.
2. Кучката одамна сакам да ја гледам :), ама неможам никако време да најдам, едвај успеам на крај да испаднам со серииве што засега ги гледам.
3. Сикс Фит ја завршив 3та сезона и направив мала пауза и деновиве сакам да седнам да ја нагледам. Многу е напорна и тешка за гледање, ама вреди да се заврши.

Abe vakvo gledanje na rati, za kotek samo. Pa i SFU bas, srce mi kinete, ja bi dal prst za da ne mi e gledana, odnovo da mozam da go doziveam sve toa.

Inace Bitch in app.. takvi seriii ne spomnuvame deka gledame. I jas gledam Whitney, pa nikoj neznae. :pos:

Морав на рати, ми почнуваше сесија, а не планирав да паѓам во депресии и несвесно да замислувам на кој начин луѓето околу мене можат да умрат. Плус и планирам 24-те епизоди да ги изгледам маратонски, затворен дома два-три дена, без никаков контакт со надворешниот свет, освен деливери кога ќе ми се пријаде.

Whitney бе :pos:

Кога веќе спомнуваме guilty pleasures, јас гледав Pretty Little Liars некаде докај крај на втора сезона :oops:

Сега уште некој со Teen Wolf да се избаци и готово крај ќе биде:pos:

Знам, ќе ми треба. :)

А Awake според мене ти е must see. Еве ти ја темата, првата страна ти е без спојлери, читни нешто ако сакаш.

Иде на данлоуд, мада во моментов у Sopranos филм сум по незнам кој пат :D

П.С. Да не е прекината?

П.С. Да не е прекината?

Da, ja prekinaa, retardirani.

Najmaka sto mi bilo za ukinata serija, ever, e ovaa. Inaku, siguren sum deka ke ti se dopadne, i toa mnogu. :)
Simnuvaj, ke ja prelistis za 2-3-4 denovi. Kako podolg triler film doaga, so odlicna gluma, zaintrigiracka prikazna do sam kraj, atmosfera.. edinstven zbor koj me asocira na serijata e lucidnost.
:cuc:

Сега уште некој со Teen Wolf да се избаци и готово крај ќе биде:pos:

Фил Ајви :icon_lol:

П.С. Да не е прекината?
Прекината е, ама завршува задоволително. Остава простор за интерпретација, но истовремено ти дава и одговор на прашањата. Значи, не се секирај. :)

Абе луѓе, после колоквиуми планирам да почнам нова серија, ми треба нешто ново, ама се мислам меѓу две серии што изгледа се ептен спротивни колку што сфаќам, ама ако морам да бирам меѓу The Killing и Downton Abbey, која да ја почнам прва? Гледам и двеве доста се фалени низ форум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom