Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Arrow
Мислам стварно... се добро, ама ова нарацијава за мали деца убива. Наместо мистерија - кој е шо е чоекот од шо фамилија е... тие почнуваат со цртање. Немој случајно некој да не сфати што се случува... Па не беше доволно продолжи да си зборува сам со себе и натаму.

Се на се, го спуштија нивото на серијава за помлада публика и осеќам дека ќе одат на super-hero наместо на вистински карактери. И покрај се забавна за гледање ако и се прогледа низ прсти, а некогаш мора.

P.S.
Моја грешка, овој навистина да ти бил супер-хироу лик. Сега ми се појасни некои работи, и некои глупости...

zemi procitaj malku za green arrow :)....se na se top prva epizoda vetuva mnogu

Е де читнав после постот... не е мој тип на серија за гледање, иначе претпоставувам дека ќе е забавно онака за опуштање.

Ептен Бетменовски ми е Arrow, ама солидна прва епизода. Ќе ги погледам и наредните да видам како ќе продолжат. Иначе добро го избрале Оливер :D
stephen-amell.jpg

И Katie Cassidy :love: само поубава ми е со плава коса.

Абе немојте со вакви позитивни критики, уште Arrow ми фали да почнам да ја гледам. :icon_lol:

Ептен Бетменовски ми е Arrow, ама солидна прва епизода. Ќе ги погледам и наредните да видам како ќе продолжат. Иначе добро го избрале Оливер :D
stephen-amell.jpg

И Katie Cassidy :love: само поубава ми е со плава коса.

Mnogu Nalikuva na Batman zasto e kreiran od isti faci ko i Batman stripovite i u toa vreme e kako vtor Batman izlezen use eden miljoner superheroj od DC ali posle e preraboten....Green Arrow imal i Arrow Cave i Arrow mobile i Arrow plane :)....ali toa e odamna

Dali znae nekoj strana kako filmovizija.com, dali makedonska,dali srpska ili hrvatska, kade ja ima Big Bang Theory ??? na filmovizija ne im rabotat od 2 sezona pa natamu. Fala odnapred.

Не гледам никаква иднина на 666 Parks Avenue. Само уфрлуваат рандом хорор клише елементи без никаква цел. Доста и' беше.

Не гледам никаква иднина на 666 Parks Avenue. Само уфрлуваат рандом хорор клише елементи без никаква цел. Доста и' беше.

(y)
I got bored of it.

Инаку...прати некој American Horror Story? Неможев да спијам вчера, ама...it was worth it.

Да ја бришам од листа за гледање значи....супер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom