Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
;(Да не е мокјументари
Зезнато прашање, да не се мокјументари или пак со смеење во позадина.Другари ајде предложете ми нешто за опуштање. Да не е мокјументари и немора да го има она синхронизираното смеење во позадина.
Entourage, Californication i Hung ги гледав...
Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2
Што да ти кажеме, или си гик или не си...Не ми е јасно како може да ја сакате TBBT.....иам изгледано две епизоди едвај и полош хумор и глума неам видено одамна
Баш затоа ме интересираат сите тие ствари како наука , технологија , компјутери , игри итн...али едноставно не ми се свиѓаше....јебига изгледа до мене е XDПадна многу Episodes...
Што да ти кажеме, или си гик или не си...
The IT Crowd, ChuckБаш затоа ме интересираат сите тие ствари како наука , технологија , компјутери , игри итн...али едноставно не ми се свиѓаше....јебига изгледа до мене е XD
I jas ja preporacuvam Scrubs.Другари ајде предложете ми нешто за опуштање. Да не е мокјументари и немора да го има она синхронизираното смеење во позадина.
Entourage, Californication i Hung ги гледав...
Не, немој сцени со др. Јан Ит'ор, ќе ме натераш пак да ја гледам а ми доаѓаат испити.
Која сцена е![]()