Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми е јасно како може да ја сакате TBBT.....иам изгледано две епизоди едвај и полош хумор и глума неам видено одамна

Другари ајде предложете ми нешто за опуштање. Да не е мокјументари и немора да го има она синхронизираното смеење во позадина.

Entourage, Californication i Hung ги гледав...

Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2

Другари ајде предложете ми нешто за опуштање. Да не е мокјументари и немора да го има она синхронизираното смеење во позадина.

Entourage, Californication i Hung ги гледав...

Sent from my LG-P350 using Tapatalk 2
Зезнато прашање, да не се мокјументари или пак со смеење во позадина.
Уствари не толку :) ми текна во моментов што би можело баш да те опушти.
http://www.imdb.com/title/tt0285403/ Scrubs - прекрасна серија, скроз сум заљубен во неа, има интересен хумор и гледлива е.
http://www.imdb.com/title/tt0460091/ - My name is Earl, има интересен концепт, доста добра серија.
Топло ти ги препорачувам и двете, особено Scrubs, во еден здив ја изгледав.

Scrubs e tolku dobra, sto posle godini gledanje do den denes, da bidam poprecizen, SNOSTI, pak si ja pustiv pred spienje.

Unikaten humor. Se priklucuvam kon predlogot.

Од мене Episodes.
Интересна е, забавна и лесна за гледање.
Иако втората сезона малку падна во квалитетот, вреди да се изгледа.
Летово ќе има и трета сезона.

Падна многу Episodes...

Не ми е јасно како може да ја сакате TBBT.....иам изгледано две епизоди едвај и полош хумор и глума неам видено одамна
Што да ти кажеме, или си гик или не си...

Падна многу Episodes...

Што да ти кажеме, или си гик или не си...
Баш затоа ме интересираат сите тие ствари како наука , технологија , компјутери , игри итн...али едноставно не ми се свиѓаше....јебига изгледа до мене е XD

Arrow
Мислам стварно... се добро, ама ова нарацијава за мали деца убива. Наместо мистерија - кој е шо е чоекот од шо фамилија е... тие почнуваат со цртање. Немој случајно некој да не сфати што се случува... Па не беше доволно продолжи да си зборува сам со себе и натаму.

Се на се, го спуштија нивото на серијава за помлада публика и осеќам дека ќе одат на super-hero наместо на вистински карактери. И покрај се забавна за гледање ако и се прогледа низ прсти, а некогаш мора.

P.S.
Моја грешка, овој навистина да ти бил супер-хироу лик. Сега ми се појасни некои работи, и некои глупости...

Башка плавуша е арчеров. :D Имаше интересни моменти, некоја филмска шега. Јас очекував и некоје slow motion момент ко ќе стрела, ама курац.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom