Shockwave
Decepticon
- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 39
https://www.imdb.com/title/tt6317068/Дајте некој вакви серии како love death & robots и Castlevania ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://www.imdb.com/title/tt6317068/Дајте некој вакви серии како love death & robots и Castlevania ?!
Succession е современ masterpiece! Ретко која серија во последно време ми оставила толкав впечаток, таа мораш да ја гледаш!Листам по HBO да глеам почнам некоја серија. Катастрофа до катастрофа. Освен култните и задолжителни серии нема некоја нова да речеш оваа ја фалат, дај да ја гледам.
Ги одделив Boardwalk Empire, Deadwood и Sucession, се мислам дали вреди некоја од нив да почнам.
Или да си идам со The Wire или Sopranos, за втори пат.
Пуштив Sucession откако го напишав постот, ќе и дадам шанса. Знам сека едно време имав слушнато за неа дека всушност е Гејм оф Тронс ама во деловниот светSuccession е современ masterpiece! Ретко која серија во последно време ми оставила толкав впечаток, таа мораш да ја гледаш!
За другите 2 и јас бев во недоумица, како тебе. Помеѓу двете ја избрав Boardwalk Empire прва. Ја изгледав првата сезона и неколку епизоди од втората - серијата си е супер, ама мене ми требаше нешто подинамично периодов и ја оставив за подоцна. Deadwood ќе биде, исто, некогаш.
Ако не си ја гледал The Leftovers - исто и таа е меѓу задолжителните лектири. Предобра драма со неверојатна глума и една од ретките серии која почна и заврши така како што била замислена од старт - во само 3 сезони, без да одлучат да ја молзат во недоглед. И затоа кај неа нема пад, напротив, секоја сезона е дури и подобра од претходната.
Arcane... Aма може 11 да не е баш доволна возраст. Не заради експлицитна содржина, повеќе заради разбирање на сценариото.Препорака за добра анимирана или аниме серија за 11-годишно дете. И секако, за мене со него.До сега ги изгледавме Bunnicula, Over the Garden Wall и Gravity Falls. Особено добри беа последните 2.
Ја почнавме веќе Naruto. Фала, сепак.Arcane... Aма може 11 да не е баш доволна возраст. Не заради експлицитна содржина, повеќе заради разбирање на сценариото.