Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално ја гледам, пред крај сум на трета сезона. Џонтра ми ја препорача пред неколку години, треба да го барам за да ми уплати сесија со психотерапевт периодов.
Чекај, не е време за психотерапија. Додека стигнеш до крајот сама ќе се чувствуваш ко психотерапевт. :D

Чекај, не е време за психотерапија. Додека стигнеш до крајот сама ќе се чувствуваш ко психотерапевт. :D
Се заинтригирав повеќе после муабетов. Ќе ја ѕирнам оваа баш.
Тру детектив ја имам гледано, добра.

Се заинтригирав повеќе после муабетов. Ќе ја ѕирнам оваа баш.
Тру детектив ја имам гледано, добра.
@Macka12345 , верувај дека баш специјално за тебе ја предложив. Изгледај ја цела и после ќе ти кажам зошто. ;)

@Zlatikevichius, л'жам! Изумив дека во вторникот не се поместив од кауч, сега треба да ја пуштам десеттата од четврта сезона. Па ако ова не е доказ дека траумата се потиснува...:icon_lol:

Првите епизоди ме намами со црниот хумор, додека се свестам веќе бев во длабокото. @Macka12345 ако си склона кон меланхолични чувства не ја прави мојата грешка да ја бинџаш, гледај ја пополека ама во секој случај заврши ја пред есенва

@Zlatikevichius, л'жам! Изумив дека во вторникот не се поместив од кауч, сега треба да ја пуштам десеттата од четврта сезона. Па ако ова не е доказ дека траумата се потиснува...:icon_lol:

Првите епизоди ме намами со црниот хумор, додека се свестам веќе бев во длабокото. @Macka12345 ако си склона кон меланхолични чувства не ја прави мојата грешка да ја бинџаш, гледај ја пополека ама во секој случај заврши ја пред есенва
А завршена серија ли е?

Имам изгледано над 60 серии за 5 години и последниве 2 години не гледам воопшто. Сѐ што ми се допаѓа ми е изгледано. Последна The Pinguin ја гледав.
Да предложите некоја на Max завршена?
може нешто мистерија, полиција, детективи, тензија.
Sopranos ја немам догледано, ама знам како ќе заврши..ми го кажаа крајот.
Интересна ми е пример Prison Break, Orange is the new black, Lucifer како концепт. Designated survivor, Lost врв.
Дајте некоја за мозгање интересна.
Boardwalk Empire на ХБО ако не ти е гледана.
ZeroZeroZero ја имаше порано на ХБО, може уште е таму.

Boardwalk Empire на ХБО ако не ти е гледана.
ZeroZeroZero ја имаше порано на ХБО, може уште е таму.
Првата, многу старо време. Неќам толку стари искрено. Втората, интересно.
Фала ти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom