Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Чишија ми е најинтересен лик од Alice in Borderland, другиве многу лигави ги направија.

Калеидоскоп

Прво ми ја пушти црната од 1минута, па после зелената (7 години пред грабежот).
Ништо посебно, интересна е идејата да можеш да ја гледаш без посебен редослед на епизодите, ама реално само тоа и го има ко ас во ракав.
Содржински делува евтино ко крими драмулетките што Фокс Крајм ги даваат последниве 5-6 години.

Mayor of Kingstown многу ме бендиса одлична мрачна крими серија и одлична прва сезона без ниту една слаба епизода.
Многу ме интересира сега во која насока ќе се движи втората сезона.

па после зелената (7 години пред грабежот).
и ја вака се заебав, затоа најубаво да ги гледате хронолошки, напишете на гугл, односно 24 год пред виолетова, па 7 год мислам беше жолта итн итн.. ја последни 3 ми останаа среќа црвена розева и бела и ги гледав бела(грабежот) црвена ( 1 ден после ) и уште розева ми останува ( 6 месеци после грабежот).

Mayor of Kingstown многу ме бендиса одлична мрачна крими серија и одлична прва сезона без ниту една слаба епизода.
Многу ме интересира сега во која насока ќе се движи втората сезона.

I napraviv bookmark vo plan mi e otkako ke izgledam

Motherland: Fort Salem

Btw gi imas gledano spinovite na Power?

Ноќеска во ЛА се одржаа 80-тите Златни глобуси. Еве ги добитниците во телевизиските категории:

1673420129034.png
1673420158497.png

Или по број на освоени награди:

1673420199041.png

и ја вака се заебав, затоа најубаво да ги гледате хронолошки, напишете на гугл, односно 24 год пред виолетова, па 7 год мислам беше жолта итн итн.. ја последни 3 ми останаа среќа црвена розева и бела и ги гледав бела(грабежот) црвена ( 1 ден после ) и уште розева ми останува ( 6 месеци после грабежот).
Досадна е многу ( за мене ) и нитшо посебно не е дејството.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom