Da pogodam.jas izgledav 10min od Wednesday i odluciv deka nemam vreme za uste edna losa serija
Гледал некој у Гомез покрај Кетрин Зета Џонс у кадар?Da pogodam.
Gomez grdotijata te uplasi?
и ја вака се заебав, затоа најубаво да ги гледате хронолошки, напишете на гугл, односно 24 год пред виолетова, па 7 год мислам беше жолта итн итн.. ја последни 3 ми останаа среќа црвена розева и бела и ги гледав бела(грабежот) црвена ( 1 ден после ) и уште розева ми останува ( 6 месеци после грабежот).па после зелената (7 години пред грабежот).
I napraviv bookmark vo plan mi e otkako ke izgledamMayor of Kingstown многу ме бендиса одлична мрачна крими серија и одлична прва сезона без ниту една слаба епизода.
Многу ме интересира сега во која насока ќе се движи втората сезона.
Само Power Book IV: Force другите две не.I napraviv bookmark vo plan mi e otkako ke izgledam
Motherland: Fort Salem
Btw gi imas gledano spinovite na Power?
Досадна е многу ( за мене ) и нитшо посебно не е дејството.и ја вака се заебав, затоа најубаво да ги гледате хронолошки, напишете на гугл, односно 24 год пред виолетова, па 7 год мислам беше жолта итн итн.. ја последни 3 ми останаа среќа црвена розева и бела и ги гледав бела(грабежот) црвена ( 1 ден после ) и уште розева ми останува ( 6 месеци после грабежот).