Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Не биди малодушен, секое мислење е интересно...
Ако повеќе сакаш филмчиња дојди во ФилмКлуб, ќе го израдуваш @Zlatikevichius :)
Beric Dondarrion беше добредојден член на клубот, ама се откажа од членство. Еве му поттик да не се откажува :)

Startup,само што ја завршив одлична,штета што нема четврта сезона..Ви ја препорачувам.

The Silent Sea, корејска дистиопска/сајфај на нетфликс, има неколку делови каде можеле подобро да покажат и објаснат и некои стандардни шаблонски ситни заплети, ама генерално уживам у возењето (уште 2 епизоди имам од вкупно 8), вајбови на Елиен и 24, добра продукција, мистерија и срцката Bae Doona... Вреди да и се дае шанса

The Silent Sea, корејска дистиопска/сајфај на нетфликс, има неколку делови каде можеле подобро да покажат и објаснат и некои стандардни шаблонски ситни заплети, ама генерално уживам у возењето (уште 2 епизоди имам од вкупно 8), вајбови на Елиен и 24, добра продукција, мистерија и срцката Bae Doona... Вреди да и се дае шанса

Snosti ja izgledav i jas 6ta ep. Isto imam uste 2, vecer ke bide kako zaedno da ja gledame. <3
Bas kako sto ja opisa. Produkciski dobro potkovana. Prikaznata dokaj 5ta bese misterija i gurase, sega koga se otvorija poveke kartite se nadevam ke znaat da finishirat.

Preporaka i od mene. Taman za vikend bingeanje. Ali nisto memorable.

ТВтајм додале опција со годишна статистика, лична и глобална, на линкот подолу е мојата :pipi:

Последно уредено:
ТВтајм додале опција со годишна статистика, лична и глобална, на линкот подолу е мојата :pipi:

И што треба да ни значи ова на тие што не го користиме чудово? :cautious:

Dosta slabo godinava. :D

Screenshot_2021-12-27-10-00-17-483_com.tozelabs.tvshowtime.jpg

Screenshot_2021-12-27-10-00-50-956_com.tozelabs.tvshowtime.jpg

1. High Maintenance
2. Crashing
3. Mythic Quest
4. Cake
5. Snowpiercer
6. Paradise PD
7. Feel Good
8. Miracle Workers
9. Big Mouth
10. Foundation

Ne znam kako ovie mi gi izvadi top shows tho. :D

Dosta slabo godinava. :D

Прегледај го приврзокот 317627

Прегледај го приврзокот 317628

1. High Maintenance
2. Crashing
3. Mythic Quest
4. Cake
5. Snowpiercer
6. Paradise PD
7. Feel Good
8. Miracle Workers
9. Big Mouth
10. Foundation

Ne znam kako ovie mi gi izvadi top shows tho. :D
Ти слабо ама јас уште послабо :LOL:
А баш си реков хмм 80 саати not bad, за top shows и мене не ми е јасно, не сфаќам дали се најмногу изгледани минути и најмногу изгледани епизоди, или е нешто со рејтинзите врзано, ама нема врска, кај мене Аниманиакс се први :noze:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom