Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
See нова апокалипстичка серија од 1 ноември на Апле тв плус.
MV5BYWI2ZmM5ZTgtOTgxYS00MTQ4LThkMjQtZjBlNGM3NjQ5YTI5XkEyXkFqcGdeQXVyMDM2NDM2MQ@@._V1_.jpg

Излезе на торенти и нетфликс Unbelievable, се работи за драма инспирирана од вистинска приказна за девојче кое што обвинува дека е силувано. Има позитивни критики и по една изгледана епизода серијата ми се чини солидна.

Излезе на торенти и нетфликс Unbelievable, се работи за драма инспирирана од вистинска приказна за девојче кое што обвинува дека е силувано. Има позитивни критики и по една изгледана епизода серијата ми се чини солидна.
Одлична!

Кој го препорачал "The Leftovers" у темава,му посакувам првите 3 минути од пилотот на рипит да му се вртат.

Полоша и ужасно замарачка пилот епизода у секој поглед - неам начекано до сеа.

Кој го препорачал "The Leftovers" у темава,му посакувам првите 3 минути од пилотот на рипит да му се вртат.

Оди бричи се.

Серијата е маестрална ама ако сакаш шематски серии не е за тебе.

Оди бричи се.
Најди ми зелено џамче.
Автоматски споено мислење:

Серијата е маестрална ама ако сакаш шематски серии не е за тебе.
Можеби е маестрална во текот на тие 3 сезони,но пилот епизодата е хаотично едитирано со досаден дијалог.
Незнам кои се шематски серии,но и тие шо сум ги баталил после некое време имале добар пилот.За почетна епизода е постот,не за цела серија.

Убеден бев дека имаше тема, ама ете не можам да ја најдам, па затоа тука. Многу е јако да ја изгледаш трета сезона од 13 Reasons Why (знам, тешко е, ама некако да стиснеш заби и да собереш сила, се завршува) и одма после неа, втора сезона од Elite. Практично истата серија е, само во друг сетинг и на различен јазик, ама чувството е ко да си излегол од Југо и да си влегол во најнов Мерцедес. Толку!

Иии, btw, I'm in love again! :love: :love: :love:
ajlgv6gkm6031.jpg

large.jpg

Имаш вкус не викам не. Естерче. :love:
Не гледам 13 reasons why, ама втората сезона на Elite ја смачкав за два дена. Добра беше и оваа сезона, едино последната сцена ме разочара.
Штом така заврши втората, трета сезона гарант ќе ја усерат.

Имаш вкус не викам не. Естерче. :love:
Не гледам 13 reasons why, ама втората сезона на Elite ја смачкав за два дена. Добра беше и оваа сезона, едино последната сцена ме разочара.
Штом така заврши втората, трета сезона гарант ќе ја усерат.
Третата, прогнозирам: who killed Polo. И на крај - сите виновни. :pos:

Убеден бев дека имаше тема, ама ете не можам да ја најдам, па затоа тука. Многу е јако да ја изгледаш трета сезона од 13 Reasons Why (знам, тешко е, ама некако да стиснеш заби и да собереш сила, се завршува) и одма после неа, втора сезона од Elite. Практично истата серија е, само во друг сетинг и на различен јазик, ама чувството е ко да си излегол од Југо и да си влегол во најнов Мерцедес. Толку!

Иии, btw, I'm in love again! :love: :love: :love:
Прегледај го приврзокот 217487

Прегледај го приврзокот 217488

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom