Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Заради глумата на Zendaya и :love:Sydney Sweeney ги изгледав 8те епизоди. Ама во серијата имаш главна улога транвестит, споредни психопат татко педер, дебела девојка која ја претставуваат како убава иако е 100 кила и од салото нејзино да ти се згади ама добро.

@Ilumious :D

Не се разбирам во пластична хирургија и не знам што имаат или немаат затегнувано, али мене ми изгледаат чудно и фациве ми се страшни. Машкиот каст отсекогаш им бил поубав, али ова жениве не би ги гледала на тв да ми плаќаш. Ко Кортни Кокс во најстрашни времиња на пластика кога беше, фуј.

Оваа Тори Спелинг, нешто имаше нешто емисија, свадби организираше заедно со сопругот, нешто такво беше, у стилот на Кардишијанки.

Оваа Тори Спелинг, нешто имаше нешто емисија, свадби организираше заедно со сопругот, нешто такво беше, у стилот на Кардишијанки.
Јако беше татко и кога почина и од 600 милиони наслеѓе и остави само 800.000...прц

Се повеќе гледање серии ми личи ко изгубено време. Се поголем процент од времето потрошено за гледање ми оди на филмови.

Има потврдено нова сезона на Фарго, почнува да се снима на есен, а премиера во 2020та (ваљда на пролет). Главната улога ќе ја толкува Крис Рок, како водач на афроамериканско криминално семејство во Канзас Сити(Мисури) во 50тите години. Како главен мотив ќе биде судирот со Италијанската мафија и зимање нивни retainer.

Нова серија на Хбо продукција Our Boys,пак по вистинска случка овој пат дејството е во Исраел.
Првите 2 епизоди одлични.

Спроведувам анкета за истражувањето за мојата докторска теза. Дали би сакале да одделите 5 до 10 минити и да ја пополните анкетата. Навистина многу би ми помогнале. Фала https://forms.gle/J5QMRr69gD954cYv7

п.с Споделувајте по луѓе кои мислите дека би сакале да учествуваат

Нова серија на Хбо продукција Our Boys,пак по вистинска случка овој пат дејството е во Исраел.
Првите 2 епизоди одлични.
Мене првата не ми се допадна, ама ќе и дадам шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom