Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам...............И Жикина Династија мене ми е ок. Јако Дуо се и таму погодени, а тој ликот шо личи на Супер Марио ми е фаца ипол (не ми иди името да му го речам)....

Не знам...............И Жикина Династија мене ми е ок. Јако Дуо се и таму погодени, а тој ликот шо личи на Супер Марио ми е фаца ипол (не ми иди името да му го речам)....

zika, logika malce :D

И “Жикина“ е култен серијал, нема збор.

Павле Вујисиќ ми е општо фасцинантна појава, имам еден куп филмови гледано каде од глумел, од главни до најспоредни улоги, нема лошо изглумено, иако скоро секогаш импровизирал со текстот.

Играше и во нашиот легендарен филм „Црно семе“, ако не сте го знаеле овој факт.

Имаат некои сличности со Шишков, со појавата, со боемштината, само Павле не беше репресиран од режимот, иако и тој како и Шишков не ги мирисал многу комунистите.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Шта маи? :cool:

10557245_1338964552786713_7668790316927733526_n.png

Pocna da iskaca I Ash vs. Evil Dead, rezirana sekako od Sam Raimi. Vo glavna uloga so Bruce Campbell, istiot od Evil Dead filmovite. :D

Poise humor negoli horror. Ja ke ja sledam, nostalgicno. :D

Гајс зашо неаме тема за серијава, мене ми е грејт, малку промена од Arrow и Flash.

supergirl1-1030x1940.jpg

Van Helsing ќе се гледа, ама каков хајп имам за Стар Трек со Крис Пајн и Кинто. :X3:[DOUBLEPOST=1446655487][/DOUBLEPOST]
The_Man_In_The_High_Castle_front.jpg

Ех да си беше Итлер жив, ќе бевме светска сила со Немците. :pos:

Последно уредено:
Van Helsing со женси лик, драпај си таквото. Нека не го серат карактерот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom