Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
А за The Strain што ќе кажете? Да се почнува или? :cautious:
Ako sakas filmovi so vampiri, ama VAMPIRI so ke te po.erat od strav ako geldas vo 01.00 sabajle, najtoplo preporacuvam , tri sezoni se tekot na serijata e baven ama zarazen , a dokolku sakas tru blood vampiri ili nedaj boze twiglight , ova ne e za tebe :)[DOUBLEPOST=1445861081][/DOUBLEPOST]
Некој ја гледаше The Man In The High Castle ?
Samo pilotot go ima sega za sega na torrent , i deluva novo, defintivno ne obrabotena tema , what if....... e muabetot , zavisi kako ke se razviva. Od mnogy sceni mislam deka direktor na fotografija ke da e tipot koj ja rezira The americans.

Ako sakas filmovi so vampiri, ama VAMPIRI so ke te po.erat od strav ako geldas vo 01.00 sabajle, najtoplo preporacuvam , tri sezoni se tekot na serijata e baven ama zarazen , a dokolku sakas tru blood vampiri ili nedaj boze twiglight , ova ne e za tebe :)[DOUBLEPOST=1445861081][/DOUBLEPOST]
Samo pilotot go ima sega za sega na torrent , i deluva novo, defintivno ne obrabotena tema , what if....... e muabetot , zavisi kako ke se razviva. Od mnogy sceni mislam deka direktor na fotografija ke da e tipot koj ja rezira The americans.

hqdefault.jpg

abe da se poseres od strav smeski

Абе клај ја во спојлер сликата, не планирам остатокот од денот на шоља да го поминам.
Се исплаши оти средниот прст му е поголем од ку*o твој? :icon_lol:

(добре де и од мојот е)

Инаку eве едно фино комедиче. Не е мн смешно, ама за тепање време е арно. A има и убав амбиент, пријатен.

How Not to Live Your Life (2007– )

Се исплаши оти средниот прст му е поголем од ку*o твој? :icon_lol:

(добре де и од мојот е)

Инаку eве едно фино комедиче. Не е мн смешно, ама за тепање време е арно. A има и убав амбиент, пријатен.

How Not to Live Your Life (2007– )

Дека средниот прст му е помал од носот мој :(

Ako sakas filmovi so vampiri, ama VAMPIRI so ke te po.erat od strav ako geldas vo 01.00 sabajle, najtoplo preporacuvam , tri sezoni se tekot na serijata e baven ama zarazen , a dokolku sakas tru blood vampiri ili nedaj boze twiglight , ova ne e za tebe :).
Ја изглеав првата сезона едвај.. ама баш ЕДВАЈ.
Серијата е срање, приказната е смешки, за глума па да не почнувам :гомце:

Страшно сери-фче Penny Dreadful. Тро затупува на моменти, ама онака си е крипи постојано и се најдуваат интересни ликови. Плус добар е хоророт, ко за серија и повеќе од добар.

Страшно сери-фче Penny Dreadful. Тро затупува на моменти, ама онака си е крипи постојано и се најдуваат интересни ликови. Плус добар е хоророт, ко за серија и повеќе од добар.
American horror story , za horori e reper po moe , mada od sezona vo sezona zabegaa , ali prvata e vrv od toj zanr.

“Камионџије“ е најдобрата хумористична серија снимена на овие простори. Овие денови си ја репризирав (по не знам којпат) и пак ми е интересна.
А неодмана прочитав дека главните ликови, т.е актерите Павле Вујисиќ и Миодраг Чкаља воопшто не се сакале приватно, што само уште повеќе ја прави серијата и глумата квалитетна, оти меѓу двата главни ликови има неверојатна хемија.

Павле Вујисиќ е грамада од човек, од глумеци од боем, ова сцена, па прашање е дали стварно глуми или е негово понашање вистинско.

Чкаља пак, е универзален комичар, југословенски Чарли Чаплин, или Роан Аткинсон, ова сцена, стопати да ја гледам, буквално до солзи се смеам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom