Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Гледај Homeland, Rubicon, The Americans...

The Americans, Banshee или Rectify (спора драма ама многу добра)

Scandal? Слушнав дека втора сезона била предобра, јас прва сега ја гледам не е лоша, очекувам добри настани понатаму. Ми требаше адвокатска добра рилекс драма. :)

Scandal ја немам целосно изгледано, ама од неколку епизоди што имам на ТВ фатено доста добра делува дека е.

Зошто мислев дека Scandal е нешто слично на Gray's Anatomy, сапуница-стил?

Rectify е одлична. Во градењето на ликовите и билдањето на дејството ме потсеќа малку на Breaking Bad. Барем сега за сега. Изгледав три епизоди и ептен ме заинтересира. За другите три изгледа ќе треба да почекам нов месец, благодарение на Телекабел.

Друго, загледав и една нова комедија од HBO, Family Tree. Првите две епизоди беа добри, имаше и моменти на кои се смеев на глас. Затоа и` давам шанса.

Многу добар лик е типот од Rectify, Aden Young, како глуми мислиш дека документарец снимале, не серија, ептен се внесува.

За сестра му Abigail Spencer исто така пофални зборови, на место си ја игра улогата, а да и ангелот во секоја смисла на зборот Adelaide Clemens...разара. Типкава е идна ѕвезда со сигурност...

MV5BMTM2OTk1NjEwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNDUzMjY3Mw@@._V1._SY314_CR18,0,214,314_.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Ја завршувам втора сезона на Борџии и е феноменално до сега,ме интересира тие што го гледаат game of thrones,приметив дека е нешто во сличен фазон со војски и така натака,дали има сличност,вреди ли?
Свесен сум дека Борџии е историски а овој е фикција ако добро прочитав.

Ја завршувам втора сезона на Борџии и е феноменално до сега,ме интересира тие што го гледаат game of thrones,приметив дека е нешто во сличен фазон со војски и така натака,дали има сличност,вреди ли?
Свесен сум дека Борџии е историски а овој е фикција ако добро прочитав.

i so ocekuvas da ti kazat...ne brat ne vredi???

i so ocekuvas da ti kazat...ne brat ne vredi???
Додека дочекам некој да ми каже што било јас ја почнав.Ќе видиме понатака.И не,не очекував да ми кажат не ја бива туку сакав да гледам уште една серија ама тешко ми беше да најдам поинтересна.Поздрав.

^ не можам да го едитирам, па ќе биде пост под пост...
Дракула на Брам Стокер, интересно ќе ми е да го гледам Џонатан, мада не идам со големи очекувања.
Него што не им текне The Vampire Chronicles на Ен Рајс да ги претворат во серии. Е тоа ќе е нешто!
Luis - Jensen Ackles,
Lestat - Ian Somerhalder,
Armand - Misha Collins
Marius - Alexander Skarsgard :X3:
RocknRolaa може така? :D

Ау ептен ми се допадна серијава за Дракула според трејлеров. Одамна чекам ваква кул серија за чилање, кога е премиера?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom