Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
OMG! :eek: Која ретарда :pos:
Значи уште една серија... Oh, thank you wot!

Eastbound & Down ти е врвот на идиотизмот, ултра закон исмејување на реднек моментот во 'мерика. Toлку е ретардирана што станува смешна.
Plah става лајкови стално а уште ја нема гледано нубот, сигурно ни AD.0401 уште нема гледано...

Eastbound & Down ти е врвот на идиотизмот, ултра закон исмејување на реднек моментот во 'мерика. Toлку е ретардирана што станува смешна.
Plah става лајкови стално а уште ја нема гледано нубот, сигурно ни AD.0401 уште нема гледано...
Абе Батерс...ти имам кажано дека ја имам гледано серијата

Инаку скрабс глеам сеа, АД другпат

Scandal? Слушнав дека втора сезона била предобра, јас прва сега ја гледам не е лоша, очекувам добри настани понатаму. Ми требаше адвокатска добра рилекс драма. :)
Втората сезона е одлична, јас случајно ја начекав на Universal и ја загледав. Ретко ми се случува така да ми привлече внимание некоја серија, оваа од првата сцена не мрднав од пред телевизор. Епизодите стануваат сѐ подобри и подобри, само не се баш "рилекс".

Некој ја гледа/изгледал Friday Night Lights? Одлична спортска тин драма, само што ја завршив втора сезона, ја пуштив трета да се симнува. Love it! NBC секогаш знае како да направи добра драма, која што може да трогне! :)

А за Scandal едвај чекам да ја изгледам втора сезона!

Ау ептен ми се допадна серијава за Дракула според трејлеров. Одамна чекам ваква кул серија за чилање, кога е премиера?

Најново :)
1stnov.jpg

Jaс дури не трепнав. Get it, get it?
Божино Röddást

Во понеделник гледаш луѓе во костуми на вонземјанци кои прдат, и следниот вторник, веќе гледаш вонземјанци во костуми кои ги забораваш...

Во понеделник гледаш луѓе во костуми на вонземјанци кои прдат, и следниот вторник, веќе гледаш вонземјанци во костуми кои ги забораваш...

И ништо од тоа не е толку кул, како во меѓувреме фантастичната комбинација на костум и старки!

33atbvm.jpg

Онака, рандом. :icon_lol:

Уште 4та, 5та и 6та ми останаа, измеѓу да ја изгледам Les Revenants само.
Ама најјаки се Сопрановиве, кои реплики ги имаат HIMYM можат вода да им носат во хуморот.

Народе ај во ПП пуштете торентче за 11та сезона на Фрејзер со понормална слика, а тоа да не е од пиратите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom