Општи дискусии за игри

Да не знае некој од каде можам да ја купам Starcraft 2 и која цена е? Мислам дека ја има во југотон ама не сум баш сигурен. Однапред благодарам

Една од позначајните игри оваа година.

Рецензија: FTL Faster Than Light

Кога ќе надојдат бурните времиња, вие ќе паничите, ќе плачете и ќе жалите, ќе се молите, но „во вселената никој нема да го слушне вашиот крик.“

Да не знае некој од каде можам да ја купам Starcraft 2 и која цена е? Мислам дека ја има во југотон ама не сум баш сигурен. Однапред благодарам
Мислам дека е околу 50 евра, ама најубаво сам да прашаш таму.

Se razocarav od XCOM enemy unknown. Za igra koja vazi kako tbs/rpg epten e ogranicena so resursi, strategii, mal broj klasi i slaba customizacija na oprema i leveliranje.

y2UL9.jpg

:ROFLMAO:

ја симињам HAWX двата дела, добра е? нешто како Ејс Комбат постарине делови или џабе трошам мега/гигабајти? :)

ја симињам HAWX двата дела, добра е? нешто како Ејс Комбат постарине делови или џабе трошам мега/гигабајти? :)

HAWX кецот е една од подобрите игри што ги имам играно. Но, за продолжението мислам дека не постои крак.

Стварно бе.... :confused:, 2 години не можат да ја кракнат двојкава o_O

Колку што знам, не дека неможат да ја кракнат, туку мала била заинтересираноста за неа, затоа никој не се нафатил да ја кракне. :)

Колку што знам, не дека неможат да ја кракнат, туку мала била заинтересираноста за неа, затоа никој не се нафатил да ја кракне. :)
иди па разбери :) како стално да искачаат игри со авиони...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom