- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Немам мислење за таа игра.Me интересира bibil што мисли за Tiny and Big: Grandpas Leftovers?
Немам мислење за таа игра.Me интересира bibil што мисли за Tiny and Big: Grandpas Leftovers?
Кога ќе надојдат бурните времиња, вие ќе паничите, ќе плачете и ќе жалите, ќе се молите, но „во вселената никој нема да го слушне вашиот крик.“
seriozno glumis hipster????
Мислам дека е околу 50 евра, ама најубаво сам да прашаш таму.Да не знае некој од каде можам да ја купам Starcraft 2 и која цена е? Мислам дека ја има во југотон ама не сум баш сигурен. Однапред благодарам
Абе, од дома знаат дека си „хејтер“ по форуми?seriozno glumis hipster????
brat gleam ko mal te siluvale za nintendo pa taa grafika ti ostanala kompleks...
Како шо се уназадува еволуцијата на луѓето, така и еволуцијата на игрите.
HAWX кецот е една од подобрите игри што ги имам играно. Но, за продолжението мислам дека не постои крак.ја симињам HAWX двата дела, добра е? нешто како Ејс Комбат постарине делови или џабе трошам мега/гигабајти?
Стварно бе.... , 2 години не можат да ја кракнат двојкаваHAWX кецот е една од подобрите игри што ги имам играно. Но, за продолжението мислам дека не постои крак.
Колку што знам, не дека неможат да ја кракнат, туку мала била заинтересираноста за неа, затоа никој не се нафатил да ја кракне.Стварно бе.... , 2 години не можат да ја кракнат двојкава
иди па разбери како стално да искачаат игри со авиони...Колку што знам, не дека неможат да ја кракнат, туку мала била заинтересираноста за неа, затоа никој не се нафатил да ја кракне.
Абе не е во тоа работата, ама првата беше багована в крај. Не вреди да се спушта, играта е за нигде.иди па разбери како стално да искачаат игри со авиони...