Општи дискусии за игри

мојата картица 10 илјади шо беше пред 2 години е минимум XD
уше фали минимум да е 64 битен

Интересна имплементациjа на Cry Engine 3 во симулатор за град.
Според мене треба EA да го искористи овоj Engine за наредните продолжениjа од SimCity.

Леле колку е шема оној total biscuit/total hailbut како и да е... имав 5-6 игри симнато одамна па за да не ги тестирам со инсталирање дали ми се свиѓаат ги гледав неговите видеа на youtube... колку е мрднат, му дале од некоја нешо ко pre-release верзија и заглавуе на едно место и му се појавува hint и вика а ова сигурно само за мене го стаиле хинтот пошо знаат дека сум ретардиран, хинтов ќе го нема во официјалната верзија xDDD

TB the cynical Brit, се трудам што почесто да му ги гледам видеата, ептен кул лик ми е. Некогаш знам да се заборавам и со TGS podcasts каде што се најчесто тој, Jesse Cox и Dodger, а по 3-4 саата траат. :)

Нема тема за SWOTR?

Пошто ја пуштија f2p пред месец-два, а не приметив да е негде спомната..

За Call of duty 2 да играш онлајн треба да се има оригиналната игра?

Ја спуштив The First Templar на крајов ми бара за инсталација Product Key го пребарав цел интернет никако да најдам. Чаре?

Ја спуштив The First Templar на крајов ми бара за инсталација Product Key го пребарав цел интернет никако да најдам. Чаре?
Product Key ти бара? :eek:

Од кај ја спушти? Која верзија?

Јас пред 2-3 месеци ја спуштив од Замунда, никаков код не ми бараше. Кракот го префрлив и одма се пушти.

Што е работава со Alan Wake и со Alan Wake's American Nightmare? Ова вторава ко продолжение нешто му доаѓа, дека гледам многу мала е некако 3 GB. Зависни се една со друга (мислам дали треба да ја имаш инсталирано и обичната Alan Wake за да можеш да ја играш и оваа вторава)?

Ај ако може помош од каде да ја симнам Кантер ама ми треба Македонската верзија ако сеуште ја има онаа каде што вика Ајде мрдај бе говедо :pos: Линк по ПП :)

Што е работава со Alan Wake и со Alan Wake's American Nightmare? Ова вторава ко продолжение нешто му доаѓа, дека гледам многу мала е некако 3 GB. Зависни се една со друга (мислам дали треба да ја имаш инсталирано и обичната Alan Wake за да можеш да ја играш и оваа вторава)?

Некој да ми одговори?
А да, на Замунда ја има Dead Space 3, па навалете! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom