Општи дискусии за игри

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.188
Поени од реакции
25.355
Да не знае некој од каде можам да ја купам Starcraft 2 и која цена е? Мислам дека ја има во југотон ама не сум баш сигурен. Однапред благодарам

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Една од позначајните игри оваа година.

Рецензија: FTL Faster Than Light

Кога ќе надојдат бурните времиња, вие ќе паничите, ќе плачете и ќе жалите, ќе се молите, но „во вселената никој нема да го слушне вашиот крик.“

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.335
Поени од реакции
30.685
Да не знае некој од каде можам да ја купам Starcraft 2 и која цена е? Мислам дека ја има во југотон ама не сум баш сигурен. Однапред благодарам
Мислам дека е околу 50 евра, ама најубаво сам да прашаш таму.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Se razocarav od XCOM enemy unknown. Za igra koja vazi kako tbs/rpg epten e ogranicena so resursi, strategii, mal broj klasi i slaba customizacija na oprema i leveliranje.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
ја симињам HAWX двата дела, добра е? нешто како Ејс Комбат постарине делови или џабе трошам мега/гигабајти? :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
ја симињам HAWX двата дела, добра е? нешто како Ејс Комбат постарине делови или џабе трошам мега/гигабајти? :)
HAWX кецот е една од подобрите игри што ги имам играно. Но, за продолжението мислам дека не постои крак.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Стварно бе.... :confused:, 2 години не можат да ја кракнат двојкава o_O
Колку што знам, не дека неможат да ја кракнат, туку мала била заинтересираноста за неа, затоа никој не се нафатил да ја кракне. :)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Колку што знам, не дека неможат да ја кракнат, туку мала била заинтересираноста за неа, затоа никој не се нафатил да ја кракне. :)
иди па разбери :) како стално да искачаат игри со авиони...

Kajgana Shop

На врв Bottom