O
ob1
Гостин
Odlicno!
Inace ne ti treba instalirano Alan Wake za da igras Alan Wake: AN.
А оваа вторава е како продолжение нешто, како втор дел од играта? Зашто многу е мала во споредва со обичната Alan Wake затоа ме чуди.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Odlicno!
Inace ne ti treba instalirano Alan Wake za da igras Alan Wake: AN.
А оваа вторава е како продолжение нешто, како втор дел од играта? Зашто многу е мала во споредва со обичната Alan Wake затоа ме чуди.![]()
Од хорорите шо ги имам изиграно до кај 2009та година да речам, ова игра ми има остаено страшен впечаток (Аlone in the dark), од атмосфера, па до приказна и развивање на дејството. Можеби и омилена хорор игра со двојката од Silent HillАма ја разводниле Dead Space.. нема х од хорор. Класична пуцаљка. После 10тина chapters izgubiv zelba da ja zavrsam, samo radi prikazna.. ne mi se puka nekako.
A mi se igra horror. Predlozi? Osven Silent Hill, Amnesia.. Slender Man?
Nesto moody, nemora da imam cel arsenal za pukanje zombinja, atmosfera sakam.![]()
Од хорорите шо ги имам изиграно до кај 2009та година да речам, ова игра ми има остаено страшен впечаток (Аlone in the dark), од атмосфера, па до приказна и развивање на дејството. Можеби и омилена хорор игра со двојката од Silent Hill
Нешто сличено на Silent Hill е Оbscure, повеќе делови се, си имаат свои моменти.
Исто можиш да видиш нешто од Блодомен, пример овој дел, ако немаш играно
http://www.youtube.com/watch?v=OF1S2bo6cSg . Доста добра приказна, и супер атмосфера забавана и хорорска, но не страшно крипи, туку интересно онака.
Исто Black Mirror 2 има некое чудно атмосфериче, непредвидливо. Чинам и понов дел има, но лап топов глуп ме ограничува во изборот на игри. Овие се постари, мене ми оставиле добар впечаток.
Cold Fear?Ама ја разводниле Dead Space.. нема х од хорор. Класична пуцаљка. После 10тина chapters izgubiv zelba da ja zavrsam, samo radi prikazna.. ne mi se puka nekako.
A mi se igra horror. Predlozi? Osven Silent Hill, Amnesia.. Slender Man?
Nesto moody, nemora da imam cel arsenal za pukanje zombinja, atmosfera sakam.![]()
Ja igram veke nekolku dena Dead Space 3 i onaka me siluva psiholoski do bezkraj. Sum igral dosta igri ama ova veke officialno e najteskata igra za mene. Igram na Hard a eve veke 4 saata sum zaglavil kaj vozot sto treba da go pocekam da dojde![]()
Posebno so low ammo.
Poznato.
Ja tamu namaliv difficulty.
Abe ne mi davaat prostor ni da pukam, low health imam toa e problemot. Izgleda i ja ke treba da namalam difficulty iako mrazam da go pravam ova
Uste nesto da prasam: Kako moze da kreiram novi oruzja t.e znam kako ama kako da go napravam toa na poednostaven nacin. Za sekoe oruzje bara mnogu nesta da se najdat niz igrata sto mi izgleda nevozmozno.
Ke treba da se podruzis izgleda so jutub.Neznam polesen, samo znam novo oruzje ne se isplaka da se prai, edino ednas, drugo kaj mene e sve modificiranje, menjanje goren/dolen del ili osven ako naes schematic za novo oruzje deka da go kupis cinese mnogu. Ne sum zapoznaen ni ja, mada na 54% od igrata trebalo da sum veke. Ako se snajdes, so nekoja finta, pingaj.
Inaku da ne te citiram odnovo za najteska igra, ali ako sakas teska bez skriptirano/retardirano AI definitivno Dark Souls.