Општи дискусии за игри

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
мојата картица 10 илјади шо беше пред 2 години е минимум XD
уше фали минимум да е 64 битен

S

Sheldon Cooper

Гостин
Интересна имплементациjа на Cry Engine 3 во симулатор за град.
Според мене треба EA да го искористи овоj Engine за наредните продолжениjа од SimCity.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Леле колку е шема оној total biscuit/total hailbut како и да е... имав 5-6 игри симнато одамна па за да не ги тестирам со инсталирање дали ми се свиѓаат ги гледав неговите видеа на youtube... колку е мрднат, му дале од некоја нешо ко pre-release верзија и заглавуе на едно место и му се појавува hint и вика а ова сигурно само за мене го стаиле хинтот пошо знаат дека сум ретардиран, хинтов ќе го нема во официјалната верзија xDDD

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
TB the cynical Brit, се трудам што почесто да му ги гледам видеата, ептен кул лик ми е. Некогаш знам да се заборавам и со TGS podcasts каде што се најчесто тој, Jesse Cox и Dodger, а по 3-4 саата траат. :)

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Нема тема за SWOTR?

Пошто ја пуштија f2p пред месец-два, а не приметив да е негде спомната..

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
За Call of duty 2 да играш онлајн треба да се има оригиналната игра?

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Ја спуштив The First Templar на крајов ми бара за инсталација Product Key го пребарав цел интернет никако да најдам. Чаре?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ја спуштив The First Templar на крајов ми бара за инсталација Product Key го пребарав цел интернет никако да најдам. Чаре?
Product Key ти бара? :eek:

Од кај ја спушти? Која верзија?

Јас пред 2-3 месеци ја спуштив од Замунда, никаков код не ми бараше. Кракот го префрлив и одма се пушти.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.187
Поени од реакции
25.350
Што е работава со Alan Wake и со Alan Wake's American Nightmare? Ова вторава ко продолжение нешто му доаѓа, дека гледам многу мала е некако 3 GB. Зависни се една со друга (мислам дали треба да ја имаш инсталирано и обичната Alan Wake за да можеш да ја играш и оваа вторава)?

L

.Lost Angel.

Гостин
Ај ако може помош од каде да ја симнам Кантер ама ми треба Македонската верзија ако сеуште ја има онаа каде што вика Ајде мрдај бе говедо :pos: Линк по ПП :)

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.187
Поени од реакции
25.350
Што е работава со Alan Wake и со Alan Wake's American Nightmare? Ова вторава ко продолжение нешто му доаѓа, дека гледам многу мала е некако 3 GB. Зависни се една со друга (мислам дали треба да ја имаш инсталирано и обичната Alan Wake за да можеш да ја играш и оваа вторава)?
Некој да ми одговори?
А да, на Замунда ја има Dead Space 3, па навалете! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom