- Член од
- 18 јануари 2009
- Мислења
- 1.407
- Поени од реакции
- 339
И, колку Македонци има во моментов што ја играат играва активно?
Над 200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И, колку Македонци има во моментов што ја играат играва активно?
http://erepublik.ws/suggest/country-macedonia-26 1084 гласа и трето место на листата за предлози http://erepublik.ws/suggest/all/top
Од Турција се преселив во Индонесија,и како да добијам
Citizenship Индонесија сега ?
Значи ако ни се оствари целта, ако ни дадат држава дали имаме некој план како ке се организираме или тогаш ке му ја мислиме и расправаме во последен момент? Негде прочитав предлог да си направиме q5 компании за болници и одбрана и после за 1 голд да ги продајме производите. И нормално сите за беспари ке работиме одреден период. После дали ке имаме само една партија и така ке сме посложни... Некаква идеја некој?
15 rubles per day - for the commander
12- for the head of division
9 - for the ordinary soldier.
И како со плативе, ај ако може некој да преведе.
И како со плативе, ај ако може некој да преведе.
Тоа би значело Командантот на МФ ќе зема 15 рубљи (околу 0.55 голд) дневно, командирите на 1,2,3,4,5 единица ќе земаат 12 рубљи а секој војник ќе зема 9 рубљи (0,33 голд)
и пак да нема забуни тоа е плата од МФ, а секој ќе може да си работи во која било фирма сака.
Како мислиш да преведе? Дали сме задоволни или?
Your newspaper gathered 1000 subscribers and you are now known as a Media Mogul. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
Ок фала.
Не ми беше јасно точно затоа, на македонски да го преведе мислев.
Инаку
Your newspaper gathered 1000 subscribers and you are now known as a Media Mogul. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
Уште 2 медали останато, вкупно 13 имам.
Честито, првиот Македонец со таков медал.![]()
Честито :smir: ти успеа финтава со србиве...