Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно :
Чин-Генерал
Сила-над 9
Манифактуриг Скил-над 6
Хард Воек Медал-4
Левел-19

Од Турција се преселив во Индонесија,и како да добијам
Citizenship Индонесија сега ?

Од Турција се преселив во Индонесија,и како да добијам
Citizenship Индонесија сега ?

па коа се пресели,не ти покажа едно Аплај фор ситизеншип??? или аплицирај,во мај профајл ке најдеш,аплај и кажи ми кога ке аплицираш и ник,за да ти потврдам

Значи ако ни се оствари целта, ако ни дадат држава дали имаме некој план како ке се организираме или тогаш ке му ја мислиме и расправаме во последен момент? Негде прочитав предлог да си направиме q5 компании за болници и одбрана и после за 1 голд да ги продајме производите. И нормално сите за беспари ке работиме одреден период. После дали ке имаме само една партија и така ке сме посложни... Некаква идеја некој?

Значи ако ни се оствари целта, ако ни дадат држава дали имаме некој план како ке се организираме или тогаш ке му ја мислиме и расправаме во последен момент? Негде прочитав предлог да си направиме q5 компании за болници и одбрана и после за 1 голд да ги продајме производите. И нормално сите за беспари ке работиме одреден период. После дали ке имаме само една партија и така ке сме посложни... Некаква идеја некој?

Небива така каде ќе ја правиме компанијата се е можно тогаш секакви работи се можни ниту Турција не ни е толку сигурна од каде знаеме дека до тогаш ќе бидеме на иста страна, ако правиме компанија првен е потребно премногу злато + плаќање работници па таму кај што ќе ни биде компанијата ако ни стават ембарго ќе ги заглавиме готовоите болници на почеток ќе купиме една 250 злато колку чини во само еден регион и понатаму ако се развиеме како што треба ќе правиме наша болница и систем за одбрана, за војска е лесно за организирање како што реков за една недела највеќе ќе биде готова, и останатите се полесни работи кои би требало веднаш да се средат првен да ни дадат обавезно држава која ќе има барем 1 high регион пример жито би требало да ни дадат во делот Пелагонија или како што е сега Western Macedonia како што планиравме, и да почнато е со работа на форумот.

И како со плативе, ај ако може некој да преведе.

Тоа би значело Командантот на МФ ќе зема 15 рубљи (околу 0.55 голд) дневно, командирите на 1,2,3,4,5 единица ќе земаат 12 рубљи а секој војник ќе зема 9 рубљи (0,33 голд)

и пак да нема забуни тоа е плата од МФ, а секој ќе може да си работи во која било фирма сака.

Тоа би значело Командантот на МФ ќе зема 15 рубљи (околу 0.55 голд) дневно, командирите на 1,2,3,4,5 единица ќе земаат 12 рубљи а секој војник ќе зема 9 рубљи (0,33 голд)

и пак да нема забуни тоа е плата од МФ, а секој ќе може да си работи во која било фирма сака.

Ок фала.
Како мислиш да преведе? Дали сме задоволни или?

Не ми беше јасно точно затоа, на македонски да го преведе мислев.

Инаку :vozbud:

Your newspaper gathered 1000 subscribers and you are now known as a Media Mogul. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

Уште 2 медали останато, вкупно 13 имам.

Ок фала.

Не ми беше јасно точно затоа, на македонски да го преведе мислев.

Инаку :vozbud:

Your newspaper gathered 1000 subscribers and you are now known as a Media Mogul. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

Уште 2 медали останато, вкупно 13 имам.

Честито :smir: ти успеа финтава со србиве...

Честито, првиот Македонец со таков медал. :)

Фала, имам три медали земено како прв македонец што добил медали Society Builder, Media Mogul и Battle Hero, сега веќе 2 имам :)
Честито :smir: ти успеа финтава со србиве...

Фала, успеа да од 650 subscribes поминав 1000 веќе али потрошив и 6-7 злато за рекламите што се појавуваат десно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom