Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас сум спремен за покер само повеќе да се собереме 1 на 1 не е интересно, ако има организација пишете порака, влог нека биде 2

хахахха абре македонче е работава...село гори баба се чешла
знаете што имам идеја еМакедонија (ако ја додадат некогаш:toe:) да ја направиме Лас Вегас...да легализираме коцкарници и да живееме од даноци на приход кој ќе ги плаќаат богатите еЦитизенс кој ќе доаѓаат во нашиот мал комарски рај...ќе станеме оаза на коцката :pos2::pos2:
а може и еПроституција да легализираме па зошто не и некои поблаги психотропни супстанци...има буџетот да ни биде полн ко брод...само да не се преполни како илинден па да потонеме со него :pop::pop:

иначе не можам да спијам па лупам нешто :oftopic:

јас ќе играм влогот може да биде 3 голд

Победив со thedragon му земав 3 злато.

Moже и јас влог 2 голд.

И јас сум спремен за покер само повеќе да се собереме 1 на 1 не е интересно, ако има организација пишете порака, влог нека биде 2

Ок еве 3 злато ќе биде денеска или утре ќе играме.

Колку само да знаете од 685 ден нема да може да се зима по 1 exp поен за хранење значи отсега нема да можете да праќате на оние што имаат 0 поени и да ги кренете на 35 поени.

Победив со thedragon му земав 3 злато.

Ок еве 3 злато ќе биде денеска или утре ќе играме.

Да играме утре сабота да се собереме барем 4ца, би требало у сабота повеќето да се дома јас денес нема да можам

хахахха абре македонче е работава...село гори баба се чешла
знаете што имам идеја еМакедонија (ако ја додадат некогаш:toe:) да ја направиме Лас Вегас...да легализираме коцкарници и да живееме од даноци на приход кој ќе ги плаќаат богатите еЦитизенс кој ќе доаѓаат во нашиот мал комарски рај...ќе станеме оаза на коцката :pos2::pos2:
а може и еПроституција да легализираме па зошто не и некои поблаги психотропни супстанци...има буџетот да ни биде полн ко брод...само да не се преполни како илинден па да потонеме со него :pop::pop:

иначе не можам да спијам па лупам нешто :oftopic:
Одличен предлог.Можеме и државата да ја преименуваме во Лас Македонија или Македонија (Лас Вегас),ем пари,ем грчиштана нема да се бунат :)

Колку само да знаете од 685 ден нема да може да се зима по 1 exp поен за хранење значи отсега нема да можете да праќате на оние што имаат 0 поени и да ги кренете на 35 поени.

Дали ти е ова 100 % сигурно??

http://www.erepublik.com/en/article/migrating-to-a-new-cluster-architecture-965934/1/20

Најздоле: Update: Starting Monday, day 685 of the New World, by eating food citizens will no longer receive 1 XP. Instead, they'll receive 2 XP by "training," hence the total amount of received XP remains the same.

Фала на инфо брат:smir:
Ми пропаднаа 20-тина леба ама јбг можеше и повеќе да се заебам...а и вака е подобро ќе нема заситување со голд на пазарот и нема многу да поскапе лебот што е добро за новите играчи

Дали можи да добијам граѓанство во русија?

само што направив едно 15 акаунти :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom