Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти кажав дека плаќа предходно нели прочита те цитирав можеш да видиш во неговиот весник кој добил навистина и он зима 10 проценти али сепак првото место зема 60+ злато, исто зимаат 2, 3 и 4-то место, јас завршив 9-то од 35-36 играчи.
a ne vidov sorry:smir:

Ај повторно барам помош, се откажав едно време (нетот беше во прашање) па сеа си се одлучив да продолжам ама велнесот ми е на 1 ипол, така да ако може некој да прати гифтови неколку би му бил многу благодарен...:smir:

Ај повторно барам помош, се откажав едно време (нетот беше во прашање) па сеа си се одлучив да продолжам ама велнесот ми е на 1 ипол, така да ако може некој да прати гифтови неколку би му бил многу благодарен...:smir:
Подобро пак од поново почни со нов човек.

Да, ама со овој сум на 18 лвл и кога ќе ми текне се од почеток.:S

Инаку, ник: Aleksandar Saveski

Пратено 10 гифта + 4x Q5 леба и немој да тренираш и работиш деновиве додека не ја качиме силата 40+ кога ќе можеш да се излечиш.

Пратено 10 гифта + 4x Q5 леба и немој да тренираш и работиш деновиве додека не ја качиме силата 40+ кога ќе можеш да се излечиш.

Аригато многу! :)

Don't worry, ќе чекам 40+ велнес..:)

Едно Нубско Прашање......каде ми стојат гифтовите.????:kesa::kesa:

You have the highest total damage in the last battle and you are now know as a Battle Hero. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

2x Батл хиро медал :vozbud:

You have worked for 30 days in a row and you are now known as a Hard Worker. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.

3 хард воркер медал. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom