Only Fools and Horses

• Креатор на темата Креатор на темата Гучи
  • Време на започнување Време на започнување
Постои 19 минутна неимитувана епизода, која можно е да се емитува во октомври ако се постигне согласност со BBC за авторски права. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Во 1984 год некоја нафташка компанија сакала да се изрекламира преку серијата како шо разбрав, и да спонзорира снимање на една епизода на свој трошок, али режисерите и Џон Суливан не добиле дозвола од BBC, па снимале во независно студио али епизодата никојпат не била емитувана туку ја има само на некои ДВД додатоци.

Еве и мала снимка како трејлер нешто.

Постои 19 минутна неимитувана епизода, која можно е да се емитува во октомври ако се постигне согласност со BBC за авторски права. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Во 1984 год некоја нафташка компанија сакала да се изрекламира преку серијата како шо разбрав, и да спонзорира снимање на една епизода на свој трошок, али режисерите и Џон Суливан не добиле дозвола од BBC, па снимале во независно студио али епизодата никојпат не била емитувана туку ја има само на некои ДВД додатоци.

Еве и мала снимка како трејлер нешто.

You plonker!

Уште од кога ја имам гледано оваа :), еве ја
https://vimeo.com/164318269

Последно уредено:
Родни тука почнува да се гледа со Касандра, а Дел се мота у тој дел на Лондон, накитен као новогодишна елка, со мобилен (од 15 кила) и филофакс глуми јапи фацка у клупчево пред женски. Целата сцена е хаос, а на оваа минута ќе умрев од смеење на првото гледање.
Ако добро се сеќавам, моментов е импровизиран на лице место и не бил дел од сценариото.

Родни тука почнува да се гледа со Касандра, а Дел се мота у тој дел на Лондон, накитен као новогодишна елка, со мобилен (од 15 кила) и филофакс глуми јапи фацка у клупчево пред женски. Целата сцена е хаос, а на оваа минута ќе умрев од смеење на првото гледање.
Ако добро се сеќавам, моментов е импровизиран на лице место и не бил дел од сценариото.

Актерот што го игра ДелБој го има правено овој дел по стендапи претходно и ептен јако поминал па решил да го воведе и ова во серијата и покрај тоа што не било во серијата и....паметно што направи, култен дел испадна :D

Од друга серија е ова нели, али ептен најјак му е стилов на Родни :ROFLMAO:
22050049_1634569229906659_6241789969344007359_n.jpg

Видеово ме натера да сфатам дека уствари Дел Бој има многу чудна фризура....(неговата десна страна ептен ми е чудно ќелава/висока :D )

Видеово ме натера да сфатам дека уствари Дел Бој има многу чудна фризура....(неговата десна страна ептен ми е чудно ќелава/висока :D )

Па Дејвид Џејсон почнал да ја губи косата уште од почетокот на 80тите, еве едно видео интервју од 1984 уште грендед кога е жив, стопирај на 5:39 отпозади му се гледа цел круг. Му ставале парчиња коса за снимањето и го фарбале црн, и сам кажуваше во едно интервју за ова. :)

Del Boy: Anyway , why you are wearing em' glasses?
Beckham: This? To be honest i thoght that you know , if I was to wear this no one will recognize me , and I can be a little bit you know , inkognitef.
Del Boy: Yeah. Good thinking. ... Тука умирам веќе. :pos::pos::pos::pos::pos:

Синот на Џон Суливан пред неколку часа официјалноо објави дека во почетокот на 2019 год ќе има мјузикл за ОФАХ. :vozbud::vozbud::vozbud: Имаше шпекулации за ова уште пред 2 год, али ништо не беше официјално до денес. Не сум фан на ваков тип филмови или шо и да се, али за серијава можам да ги гледам Дел Бој и Родни како седат на кревет и не прават ништо и пак ќе се интересни. Незнам само дали ќе биде како филм направено, или во театар само.[DOUBLEPOST=1531773337][/DOUBLEPOST]Театарска сцена, сега потврдија. Нема веза, се е бонус од оваа култна серија. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom