One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Па незнам колку е нова оваа понуда, од поодамна е, али мислам дека зимаат по 2,5 денари за воспоставување на повик према сите мрежи и беше+ 499денари и 5000 интернет и смс, е сега ако е некоја уште понова понуда - незнам.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Мислења околу новава понуда на ОНЕ, 399 денари 5000 минути кон сите мрежи + 1000мб интернет. Нема обврзување ако не сакате да земате телефон и договорот може да се раскине било кога. Јас сум на т-мобиле и на вип али планирам да се префрлам на овај пакет сега. Некој да имате дознаено нешто повеќе (оти знаат да имаат и прикриени финти)
Нема, освен тоа што „неограничено“ се всушност 1500 минути, тарифирање на минута. На сајтот ги имаш сите детаљи.
Само што ако земаш телефон, мораш да склучиш договор. За договор на неопределено, не даваат телефон.

Нема, освен тоа што „неограничено“ се всушност 1500 минути, тарифирање на минута. На сајтот ги имаш сите детаљи.
Само што ако земаш телефон, мораш да склучиш договор. За договор на неопределено, не даваат телефон.

со селект промо (1500 мин и 1гб нет) неможиш да склучиш договор, туку тера месец за месец и никако не ти следува телефон

Новиот пакет е со неограничени минути бев прашав.Прошлиот месец беа 1500 сега се неограничени :)

Новиот пакет е со неограничени минути бев прашав.Прошлиот месец беа 1500 сега се неограничени :)

Дали тоа значи дека ние што потпишавме на 1500 остануваме на 1500 или и ние ќе добиваме неограничен број на минути? Логично би било второто со оглед на тоа дека може да склучиме нов договор веќе следниот месец

Дали тоа значи дека ние што потпишавме на 1500 остануваме на 1500 или и ние ќе добиваме неограничен број на минути? Логично би било второто со оглед на тоа дека може да склучиме нов договор веќе следниот месец

Јас бев денеска да земам едно бројче, имаше една жена што прашуваше за истото и и рекоа дека може па да потпише нов договор така да верувам дека можеш.Тркни до салон и ќе ти кажат за сигурно јас брзо завршив и незнам што направи она.

Пошто овие од ВИП абер немаат за добра пост-пејд промоција, ќе се префрлам на Селект промо тој од 400 денари што е. Само ме нервира што многу малце информации има, па ми е ептен сумливо. Неограничени кон сите мрежи и 1гб интернет. И толку. А СМС? А колку се тие „неограничени“ минути? А цена по надминување на интернетот? :unsure:

Пошто овие од ВИП абер немаат за добра пост-пејд промоција, ќе се префрлам на Селект промо тој од 400 денари што е. Само ме нервира што многу малце информации има, па ми е ептен сумливо. Неограничени кон сите мрежи и 1гб интернет. И толку. А СМС? А колку се тие „неограничени“ минути? А цена по надминување на интернетот? :unsure:
Сè има на сајтот на оне.

Сè има на сајтот на оне.

Под табелата со ѕвездичка има две контрадикторни забелешки:

* За неограничените минути кон сите национални мрежи во Р.Македонија важи политика на фер користење од 1500 минути за
активации/обнови од 06.09.2013 до 09.10.2013.
* За неограничените минути кон сите национални мрежи во Р.Македонија не важи политика на фер користење за активации/обнови од
10.10.2013.

Нема фер користење, навистина се неограничени како шо вика вторава, така? А и под национални мрежи спаѓаат и фиксните, не само мобилните ваљда?

Под табелата со ѕвездичка има две контрадикторни забелешки:

* За неограничените минути кон сите национални мрежи во Р.Македонија важи политика на фер користење од 1500 минути за
активации/обнови од 06.09.2013 до 09.10.2013.
* За неограничените минути кон сите национални мрежи во Р.Македонија не важи политика на фер користење за активации/обнови од
10.10.2013.

Нема фер користење, навистина се неограничени како шо вика вторава, така? А и под национални мрежи спаѓаат и фиксните, не само мобилните ваљда?

значи во цела македонија, фиксен, мобилен.. мислам дека специјалните броеви, пример такси и некој такви, се наплаќат плус, а за СМС-и и други пакети, можат од селект тарифните модели да се активират... пример и плус 1ГБ интернет, месец за месец...

значи во цела македонија, фиксен, мобилен.. мислам дека специјалните броеви, пример такси и некој такви, се наплаќат плус, а за СМС-и и други пакети, можат од селект тарифните модели да се активират... пример и плус 1ГБ интернет, месец за месец...

Што ќе ми се СМС-и и вака е топ. :)

Јас си земав бројче и сум презадоволен дури не ми е реално.Интернетот е исто супер.Да речеме download ми оди до 1мбпс а upload 1.8мбпс.Не е некоја којзнае каква брзина али за разлика од Вип ова отвара се брзо.На ВИП кочи секако без разлика дали имаш фулл мрежа или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom