Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како да активирам неделен или месечен интернет ?
Нема, освен тоа што „неограничено“ се всушност 1500 минути, тарифирање на минута. На сајтот ги имаш сите детаљи.Мислења околу новава понуда на ОНЕ, 399 денари 5000 минути кон сите мрежи + 1000мб интернет. Нема обврзување ако не сакате да земате телефон и договорот може да се раскине било кога. Јас сум на т-мобиле и на вип али планирам да се префрлам на овај пакет сега. Некој да имате дознаено нешто повеќе (оти знаат да имаат и прикриени финти)
Нема, освен тоа што „неограничено“ се всушност 1500 минути, тарифирање на минута. На сајтот ги имаш сите детаљи.
Само што ако земаш телефон, мораш да склучиш договор. За договор на неопределено, не даваат телефон.
Нема, освен тоа што „неограничено“ се всушност 1500 минути, тарифирање на минута. На сајтот ги имаш сите детаљи.
Само што ако земаш телефон, мораш да склучиш договор. За договор на неопределено, не даваат телефон.
Новиот пакет е со неограничени минути бев прашав.Прошлиот месец беа 1500 сега се неограничени![]()
Дали тоа значи дека ние што потпишавме на 1500 остануваме на 1500 или и ние ќе добиваме неограничен број на минути? Логично би било второто со оглед на тоа дека може да склучиме нов договор веќе следниот месец
Сè има на сајтот на оне.Пошто овие од ВИП абер немаат за добра пост-пејд промоција, ќе се префрлам на Селект промо тој од 400 денари што е. Само ме нервира што многу малце информации има, па ми е ептен сумливо. Неограничени кон сите мрежи и 1гб интернет. И толку. А СМС? А колку се тие „неограничени“ минути? А цена по надминување на интернетот?![]()
Сè има на сајтот на оне.
Под табелата со ѕвездичка има две контрадикторни забелешки:
* За неограничените минути кон сите национални мрежи во Р.Македонија важи политика на фер користење од 1500 минути за
активации/обнови од 06.09.2013 до 09.10.2013.
* За неограничените минути кон сите национални мрежи во Р.Македонија не важи политика на фер користење за активации/обнови од
10.10.2013.
Нема фер користење, навистина се неограничени како шо вика вторава, така? А и под национални мрежи спаѓаат и фиксните, не само мобилните ваљда?
значи во цела македонија, фиксен, мобилен.. мислам дека специјалните броеви, пример такси и некој такви, се наплаќат плус, а за СМС-и и други пакети, можат од селект тарифните модели да се активират... пример и плус 1ГБ интернет, месец за месец...
Во случај да користиш СМС можеш да си активираш пакет 100 пораки за 100 ден.Што ќе ми се СМС-и и вака е топ.![]()
Во случај да користиш СМС можеш да си активираш пакет 100 пораки за 100 ден.