Значи кога вклучуваш некоја дополнителна услуга, како еве дополнителни 2 гига за 150 денари, услугата ти ја вклучуваат пропорционално во зависност од денот на вклучување. Пример, ако ја вклучиш на 7ми, после една недела од почетокот на месецот, ќе ти вклучат три четвртини од услугата, што значи 1,5 гига и ќе ти наплатат исто пропорционално.
Ја мислев дека без разлика кога се вклучува услугата се добива целата услуга, т.е. 2 гига дополнителни и така си работев, пошто така планирав. И ми испадна 500 мб да ми ги рачунаат ван пакет фактички. За тоа ми наплаќаат сега 3600 денари.
Знам бе, во суштина ја сум крив. По право ја треба да си им ги прочитам сите документи, договорот, услови на користење итн... Ама
ептен педерски од нивна страна што на страната кај што ја приклучив дополнителната услуга не напишале дека услугата се приклучува пропорционално во зависност од тоа кој ден во месецот е вклучена.
Кој да знае како им функционира системот кога не ги објавуваат овие работи на самото место кај што се вклучува услугата?