One Оператор - Генерална Дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Toлку се дегени ОНЕ!
Пред 2 години земав Nokia 5228 и сеа пред 2 недели поминаа 2 години. Иако во септември 2012 ми понудија сума 8.000 денари што сакам да изберам ( сум бил постоен корисник) па ајде бидна тоа јас избрав апарат. Ми рекоа да одам за 2 дена и ми викаат треба да го продолжиш договорот за да го земаш, бидејки не ми е истечен треба да истече на 22.02.2013 и ајде го продолживме договорот и фактички тие 2 години плаќав 600 денари претплата односно (14400) за тие 2 години. И сеа го продолжив договорот во Септември дали може да го уќинам бидејки поминаа 2 години откако го земав телефонот..
Маме им јебем ако не бива!

P.S. неможам да го плаќам 29.000 денари за 4 години подобро ке земав Iphone 4s..

Toлку се дегени ОНЕ!
Пред 2 години земав Nokia 5228 и сеа пред 2 недели поминаа 2 години. Иако во септември 2012 ми понудија сума 8.000 денари што сакам да изберам ( сум бил постоен корисник) па ајде бидна тоа јас избрав апарат. Ми рекоа да одам за 2 дена и ми викаат треба да го продолжиш договорот за да го земаш, бидејки не ми е истечен треба да истече на 22.02.2013 и ајде го продолживме договорот и фактички тие 2 години плаќав 600 денари претплата односно (14400) за тие 2 години. И сеа го продолжив договорот во Септември дали може да го уќинам бидејки поминаа 2 години откако го земав телефонот..
Маме им јебем ако не бива!

P.S. неможам да го плаќам 29.000 денари за 4 години подобро ке земав Iphone 4s..

Чим си потпишал пак договор, си се сјебал. Ќе можеш да го укинеш ама ќе плаќаш пенали.

Јок, траеше само месец. Најдобра понуда евр башка и солидни телефони даваа вака не ми се веруваше како им се исплати.
Работеа со загуба, и им требаше финансиска инекција. Одлична понуда беше таа

Јок, траеше само месец. Најдобра понуда евр башка и солидни телефони даваа вака не ми се веруваше како им се исплати.
Траеше два месеца сигурно, минимум.

Нована понуда во One што е,на пола претплата,важи за сите телефони ?

Земав каталог пред некој ден и гледам Xperia P има,за месечна претплата од 1600 денари...
Е сеа тоа што не ми е јасно дали и за овој телефон важи она пола претплата ?

Прашувам тука пошо немам време да отидам до некој сало на One и да се распрашам асално,па кој знае нека ми одговори :)

Нована понуда во One што е,на пола претплата,важи за сите телефони ?

Земав каталог пред некој ден и гледам Xperia P има,за месечна претплата од 1600 денари...
Е сеа тоа што не ми е јасно дали и за овој телефон важи она пола претплата ?

Прашувам тука пошо немам време да отидам до некој сало на One и да се распрашам асално,па кој знае нека ми одговори :)
да

Да не знае некој дали може да земам мини СИМ картица од ОНЕ?

Да не знае некој дали може да земам мини СИМ картица од ОНЕ?
Оди во било која мобилара ти ја сечат твојата сим картичка за 5 секунди мислам околу 50 денари кошта

Оди во било која мобилара ти ја сечат твојата сим картичка за 5 секунди мислам околу 50 денари кошта

Не ми се ризикува за ситна пара разлика.
Прашав во ОНЕ, цената е 177 денари, плус не мора да ги платам одма, ќе стигнат на фактура.
Сепак фала ти за предлогот.

http://one.mk/mobilni_privatni.html?page=3

Ај некој ако може да ми ја појасни понудава конкретно за Самсунг Галакси 3 каде што пише 10.990 денари ако некој има купено или знае како одат. Ова 10.990 се плаќа еднократно па после само тарифа си бирам, или како? Многу глупо е направено на сајтот не пише дали има рата за телефонот + тарифа, ниту ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom